Yönetim kurulu üyeleri ve partililerin hazır bulunduğu basın toplantısında konuşan MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir yaptığı açıklamada “Partimizin genel başkanı Dr. Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin erken seçim talebi üzerine harekete geçen iktidar partisi erken seçimin şart olduğunu ve 24 Haziran'da erken genel seçim yapılmasına karar vermiştir. “ dedi.

VATANDAŞIMIZ İLE BİRLİKTE HAREKET ETTİK

“Ekibimiz ile birlikte yaklaşık 1 yıllık süreçte hep vatandaşlarımız ile birlikte hareket ettik. Yıkıldı, bitti, yok oldu denilen Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve Türk-İslam davasına bu görevde hizmet etmek onur ve gurur vericiydi. “.

DİMDİK AYAKTA DURDUK

“Her türlü fitneye, fesada, münafıklığa ve lüzumsuz eleştirilere rağmen halkımızın teveccühünü alarak, genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin yanında dimdik durduk. Herkes gitti, biz 16 yaşından beri buradayız, bu dava bizim, bu dava ümmetin davası dedik ve harekete geçtik.” .

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM

“Bugün ise 16 yaşından itibaren savunduğum fikrimin siyasi aksiyondaki tek yuvası olan Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığından istifa ederek, Milliyetçi Hareket Partisi 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylığına başvurumuzu gerçekleştirdik.  Milletimizin, üyelerimizin ve yönetim kurulumuzun teveccühleri ile çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyor, tüm hemşerilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”. dedi.

Editör: Süper Kanal TV