MHP’de istifa hareketliliği yaşandı. Daha önce eski ilçe başkanı Müfit Besler partisinden istifa ettiğini duyurmuştu. Besler inegöl'de bir düğün salonunda bazı partilerle bir araya geldi. Yapılan basın açıklamasından partiden 105 kişinin istifa ettiğini açıkladı

Müfit Besler, istifalarla ilgili yaptığı açıklamada, Hepinizin bildiği gibi 20 aydır devam eden MHP Genel Merkezi parti içi farklı düşünen bizlere yönelik ciddi anlamda baskı,ihraç ve disiplin sürecini işletti diye konuştu.
İŞTE MÜFİT BESLERİN AÇIKLAMASI…

Uzun yıllardır inanarak hizmet ettiğimiz bir davaya uzun yıllardır inanarak hizmet ettiğimiz bir dava daha farklı düşünceler farklı düşündüğümüz için hak etmediğimiz sözler ve uygulamalara maruz kaldık bu hafta vefasızlık değil midir?

Rahmetli Başbuğumuz Alparslan türkeş'E ne ihanet ettik, nede Milleyetçi Hareket Partsine yönelik zarar verdik.  Çünkü milliyetçi hareket Partisi bizlerin uzun yıllar içinde bulunduğu bir siyasi harekettir. Dün olduğu gibi bundan sonrada Milleyetçi Hareket Partisinin kurumsal kimliğine Genel Başkanına  ve yöneticilerine hakareti doğru bulunmayıp, dik duruşumuz devam edecektir. istifa eden bizlerde saygı göstermeniz için saygı görmeyi hakaret etmediğimiz için hakaret edilmemmesini bekliyoruz.

Besler şuanda partiden 105 kişinin istifa ettiğini ve bundan sonrada istifaların süreceğini illeri sürdü. Müfit Besler yeni kurulacak parti içerisinde yer alacaklarının sinyalini verdi.