MHP'den istifa eden 5 meclis üyesi dün akşam saatlerinde iyi partiye geçtiklerini açıklamıştı. İşte bu süreçten sonra gözler MHP inegöl ilçe teşkikatını çevrildi. MHP inegöl ilçe başkanı Hayati Bedir yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Mesuliyet, mefkûrenin kaynağı ise, mesuliyet sahipleri de mefkûrelerinin gereğini yerine getirmelidir. Mefkûremiz, dünden bugüne kadar taşınan emanete sahip çıkmaktır. O emanet ise KIZILELMA’dır.
Tarihin derinliklerinden süzüle süzüle günümüze kadar gelen bu dava çok büyük bedeller ödeyerek  bizlere ulaşmıştır. İşte bugün, vazife başında olanlar bu bedellere layık olmak zorundadırlar. Emanete sahip çıkmamak, MHP seçmenin oyları ile makam mevki sahibi olanlar günümüze kadar gelen KIZILELMA ülküsünü anlayamamış  demektir.

1 Kasım akşamından itibaren dedikoduya başlayanların hedefi aslında Türkiye ve Tür milletiydi. MHP'yi içten içe çürütmek için aldıkları talimatlara harfiyen uyanlar Türk Milletinin bu gerçekleri gördüğünü göz ardı ettiler.Türkiye varlık ve birlik mücadelesi sürdürmektedir. Ülkemizin karşısına her fırsatta engel çıkarılmıştır. Fitne ve fenalık yarışına girenler her devirde boy göstermişlerdi. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri süreçlerinde yaşananlar ortadadır. Özellikle MHP üzerinde korkunç ve asla unutulmayacak oyunlar tezgâhlanmıştır. Senaristler bellidir, senaryo ise ihanetin kara kalemiyle yazılmıştır.Yeni ve ısmarlama koltuklarına alışmaya çalışanların çıra gibi yanacakları zaman gelecektir.





Türkiye sinsi bir siyasi tasarımın pençesine düştüğünde demokrasi, özgürlük ve istikrar masallarıyla gözler boyanmaya çalışılmıştı. Her zaman olduğu gibi doğruyu  söyledik, inandıklarımızı konuştuk; tutarlı davrandık. Bitmeyen düşmanlıklar tükenmeyen hesaplar azalmak yerine devamlı büyüyen siyasi ve ekonomik operasyonlar Türk ve İslam dünyasının nefes borularını kesme ve koparma hedefine sabitlenmişti.Bütün bunlar yaşanırken kurulan tuzaklar, tarlalarda söylenen safsata türküleri tutmamış ve Türkiye ferah biz düzene kavuşmak için ilerleyişini sürdürmüştür.

Halkımız her şeyin farkındadır.

Dünden belli olan ayrılıkçı, ötekileştirişi ve yapılan hiçbir şeyi alınan kararları beğenmeyenler yarın, bugün olduğu gibi İnegöl halkının önünde yaptıklarının, aldıkları kararlarının millete rağmen alındığına şahit olan İnegöl halkına hesabını verecektir.MHP İnegöl İlçe Teşkilatı istifa eden beş meclis üyesinin bugüne kadar gelinen süreçte serzenişlerle tarla nöbeti tutanlarla aynı karelerde olduklarını müşahede etmiş ve İnegöl halkının önüne koymuştur.İnegöl halkı seçim sathında MHP ye oy vermiş ve MHP İnegöl de sekiz meclis üyesi çıkartmıştır. Şimdi beş meclis üyesi istifalarını açıklamış ve İnegöl halkının vermiş oldukları oylara ihanet etmişlerdir. Onurlu bir davranış sergilemesini arzu ettiğimiz bu arkadaşların  aynı zamanda İnegöl Belediye Meclis Üyeliğinden de istifa etmelerini halkımız beklemektedir.İşbirlikçilerin ve ihanet yarışına girmiş kim varsa bunun hesabını millete verecektir. İnegöl halkının MHP ye verdiği oylarla o sandalyelere oturanlar gün gelir sokakta oturacak sandalye bulamazlar.Hak davamızın savunucusu bizler asla ve asla başarısızlığı düşünmeyen ve temelinde başarı odaklı bir davanın  savunucuları olarak çalışmalarımıza daha fazla hız verecek birliğimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Beklentisiz bir mücadele şuuruna sahip bulunan yaşama aşkı yerine,  yaşatma idealine gönül bağlayan bizlere yeni bir vazife yüklenmesinin halkımız ve teşkilatımızla olan bağların güçlenmesinde etkili olacaktır.İnegöl halkının şunu bilmesini isteriz ki istifa eden beş meclis üyemiz kendi takdirleri ile partimizden istifa etmiş ve kalan üç meclis üyemiz ile yolumuza devam edilecektir.Allah hak davadan ayırmasın. Ne mutlu türküm diyene.