Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti. Salı günü 16.30’da Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Taban ve Bedir birlik beraberlik vurgusu yaptı.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN BURADAYIZ
Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir, “Sayın Başkanımıza bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyorum. 8 Kasım tarihi itibariyle Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızdan boşalan İnegöl Belediye Başkanlığı koltuğuna Belediye Meclisindeki meclis üyelerinin ki Milliyetçi Hareket Partisi’nin meclis üyelerinin de teveccühü ile Sayın Alper Taban Başkanımız Belediye Başkanlığına seçilmiştir. Bizler siyasi partiler olarak toplumun erkleriyiz. İnegöl’de hep birlikte yaşıyoruz ki burada bizlerin fikir ve düşünceleri de çok önemlidir, söyleyeceği cümleler de çok önemlidir. Oturduğumuz koltukların farkındayız. Sayın Belediye Başkanımızın da bunun bilincinde olduğunun farkındayız. Yükü ağır. Allah kolaylık versin. Bizler ülkenin son yüzyılda ve özellikle 2016-2017 yıllarında birlikte beraberliğe çok fazla ihtiyacı olduğunun farkındayız. Birlik ve beraberlik için buradayız. Düşüncelerimiz, siyasi partilerimiz farklı olabilir ama ortak çözüm üretmemiz gerekiyor. Siyasetin doğasında muhalefet etmek, eleştirmek vardır ancak siyasetteki cümleler çok önemlidir. Bizler İnegöl şehrinin İnegöl Belediyesi’nin doğru bir şekilde yönetilmesi için pozitif olmak adına buradayız. Ülkemizin şuanda içerisinde bulunduğu zorlu süreç içerisinde en çok ihtiyacımız olan şey birlik ve beraberliktir. Sayın Genel Başkanımızın da söylediği gibi mevzu bahis memleketse gerisi teferruattır” dedi.

RAKİP DEĞİLİZ, AYNI HEDEFE BAKIYORUZ
Belediye Başkanı Alper Taban ise MHP teşkilatının bu ziyareti daha önce gerçekleştirmek istediğini ancak yoğunluktan dolayı talebe hemen karşılık veremediklerini ifade ederek; “Bildiğiniz gibi 8 Kasım tarihinde meclisimizde gerçekleştirdiğimiz bir seçim neticesinde göreve başladık. Ben öncesinde de bunu defaatle söylemeye çalıştım; çok değerli teşkilatıma, meclis üyelerime de Milliyetçi Hareket Partisi’nin çok değerli teşkilatı ve meclis üyelerine de teşekkürü bir borç biliyorum. Çünkü uyum ve olgunluk içerisinde mecliste de aldığımız her kararı oy çokluğu değil oy birliği ile alıyoruz. Başkanlık seçimi sürecinde de benzer bir durum yaşandı. Sağ olsun tüm arkadaşlarımız bizlere destek verdi. Bu birlik beraberlik en başta siyasi partilerin bir dayanışması olarak gözükse de şehre bir katkısı ve yansıması var. Siyasi partiler niçin var? Hizmet etmek için var. Bugün AK Parti’de hizmet etmek için kurulmuş bir parti, Milliyetçi Hareket Partisi de hizmet etmek için kurulmuş bir parti. Diğerleri de benzer şekilde. Dolayısıyla aynı hedefe bakan, şehri en iyi şekilde yönetmek, ülkeyi en iyi şekilde yönetmek hedeflerine varmak için biz burada birbirimizi rakip olarak görmekten ziyade bu dayanışmaları da ortak müşterekler üzerinde yapmak durumundayız. Ve biz bunu başarıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülke gündemini teşkil eden en önemli konularda ben çok önemli katkılar koyduğunu gönülden ifade edebilirim. Bu hareketin başında yer alan Sayın Genel Başkan tam bir devlet adamı. Çünkü eğer ki mesele memleketse, vatansa, milletimizse, kendisi de bunu harfiyen uyguluyor. Devlet yönetiminde çatışma olmaz, kaos olmaması lazım. İnsanların huzura, birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Siz de gerçekten buna güç katıyorsunuz” açıklamalarında bulundu.
Editör: Süper Kanal TV