Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Şantiyeler ve Yol Yapım Birimlerine bağlı İnşaat Büro, Metal Büro, Araç Bakım Büro, Elektrik Büro, Asfalt Büro, Tretuvar Büro, İş Makinaları Bürolarının mevcut durum analizi ve süreç iyileştirmesi adı altında, tüm teknik personeller ile 10 adet sunum hazırlanmıştır.
Bu programın amacı; PUKÖ ( Planla, Uygula, Kontrol Et, Önlem Al ) döngüsü tekniği kullanılarak, mevcut durum değerlendirilmesi yapılıp, yapılan iş kalitesini arttırmaya yönelik sürecin iyileştirilmesi için, KAİZEN ( Sürekli İyileştirme ) metodu ile her geçen günün bir önceki günden daha iyi olması ve daha kaliteli iş sonuçları elde edilmesi hedeflerini ortaya koyarak PUKÖ ve KAİZEN metotları ile yeni dönemde plan ve iş akışları sağlanması için start verilmiştir.
Konuyla ilgili açıklama da bulunan Belediye Başkanı Alper Taban; “Yeniliğe açık güçlü bir belediyeyiz. Sürekli iyileştirmeyi amaçlıyoruz. Yaptığımız işlerde aynı zamanda süreç analizlerine de dikkat ediyoruz. Teknik personelimiz bu anlamda bilgilendirme sunuları hazırladı. Değişen, dönüşen çağ gereksinimlerinin içinde süreç iyileştirmeleri yapmak, yapılan işlerin kalitesini daha da arttıracaktır. Bilgiye açık, ufku, vizyonu olan bir belediye olarak, daha iyisi için gayret gösteriyoruz.” ifadesinde bulundu.

Editör: Süper Kanal TV