Mesudiye Alt geçidinde çalışmalar devam ederken alt geçidin diğer yakası olan mesudiye mahallesi kısmına da başlandı. Çevre halkı ve esnaflarda yapılan çalışmalardan memnun gibi görünüyor.

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü, geçtiğimiz aylarda Mesudiye alt geçidinin yenileme ve genişletme çalışmaları, nedeni bilinmeyen sebepten dolayı durmuş, Bunun üzerine konuyla alakalı açıklama yapan Bursa Valiliği, zemin yapısı öngörülemeyen şekilde zayıf çıkması nedeni ile geoteknik proje hazırlandığını bildirdi.

Projenin yeniden hazırlanması sonrası bölgede çalışmalar durduğu yerden başladı. Yapım çalışmalarında, zemindeki sıvılaşmanın önüne geçilmek amacıyla fore kazık sistemi uygulanıyor.

Fore kazık çalışmaları devam ederken Şantiye şefi İnşaat mühendisi Seçkin Doğan konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Doğan şuana kadar 140 adet fore kazık çalışmasının bittiğini belirterek karşı tarafada yaklaşık 100 adet kazık çalışması yapılacak. Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Tüm kurumlar bize gereken desteği veriyor nasip olursa çalışmalarını en kısa sürede yani 5 ay gibi bir zamanda bitirip inegöl halkının hizmetine sunacağız diye konuştu