İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği kongresini gerçekleştirdi. Yapılan kongreye İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, Bursa Emlak Müşavirleri Oda Başkanı Erdal Çelebi, İtso Emlakçılar komite başkanı Bülent Tanrıkulu, İnegöl Bakkalar odası Başkanı Hakan İnkaya siyasi parti temsilcileri ile üyeler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kongerinin açılış konuşmasını İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melik Uçaravcı yaptı. Uçaravcı 2,5 yıllık bir süreci geride bıraktıklarını belirterek şunları söyledi. Daha sonra derneğin gelir gider bütçesi okunarak ayrı ayrı ibra edildi. Açık oylamayla yapılan seçimlerde tekrar başkanlığa Melih Uçaravcı getirildi. Uçaravcı tekrar seçildik bize destek olduğunuz için teşekkür ediyorum. İnşallah eğitimlerimize ara vermeden pandeminin bize el verdiği kadarıyla herşeyi en güzel en hayırlı şekilde inşallah yapmaya çalışlacağız. Bizleri kırmayarak geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum
dedi. Kongrede protokol üyelerine tek tek söz verildi. İlk konuşmayı İtso Emlakçılar komite başkanı Bülent Tanrıkulu yaptı. Tanrıkulu kongrenin hayırlı olmasını dileyerek ellerinden gelerek derneğe destek olmaya çalıştıkları ifade etti.

Daha sonra İnegöl Bakklar Odası Başkanı Hakan İnkaya ise Odamızda az sayıda olsa Emlakçılarda var ama biz onlar için fazla etkinlik yapımıyorduk. Bizim yerimize Melih Başkanımız çok güzel şekilde yapıyor kendisine odamızı emlakçılarımız daha çok teşekkür ediyorum dedi. 

İtso Başkanı Yavuz Uğurdağ ise Kongrenin hayırlı olması temenlisinde bulunarak şunları söyledi.2 buçuk yıl geçmiş hızlı ve çabuk geçmiş. Daha  önceki genel kurulu da burada gerçekleştirmiştik. Bu geçen sürede emlakçılık sektörüne hizmet etmiş Melih Uçaravcı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. İnegöl'de güzel bir çalışma ortamı sağladık. Melih Başkanım emlakçılara gerekli hizmeti sağlıyor bizler de gerekli desteği vermeye çalışıyoruz ifadelerini kullandı.

Sonra olarak İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban bir konuşma yaptı.Belediye Başkanı Alper Taban ise, "Ben daha önceki kongreyi de hatırılyorum. Zaman hızlı geçti. Melih kardeşimize o dönem başarılar dilemiştik. Aradan geçen sürede yine güzel bir organizasyonla emlakçıları topladığını ve desteğini aldığını gördük. Ben bundan çok mutlu oldum. Gerçekten aldığınız görevi layıkıyla yerine getirdiğinizde ve bu da takdir gördüğünde
gerçekten de dünyanın en mutlu insanı siz oluyorsunuz. Zekayi abiyi de geçmeden edemeyeceğim Allah rahmet eylesin. İnegöl önemli ve bereketli bir şehir. Sizlerin sektörüyle ilgili alanda da kıymetli işlerin olacağına inanıyorum. Melih kardeşimiz İnegöl ile alakalı öneri, görüş ve eleştirilerini de bizlere dönem dönem iletiyor. Bu şehri hep birlikte yönetiyoruz diye konuştu.

Konuşmaların ardından derneğe katkıtan bulunan eski yönetime ve protokol üyelerine birer plakat takdim edildi. 

Editör: Süper Kanal TV