Mahmudiye Mahallesi Çağdaş Sokak üzerinde bulunan müstakil evde henüz bilinemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Suriyeli 6 kişilik bir ailenin ikamet ettiği öğrenilen ev kullanılmaz hale geldi.

Edinilen bilgilere göre yangın Mahmudiye Mahallesi Çağdaş Sokak üzerinde bulunan Suriyelilerin kaldığı müstakil evde meydana geldi. Yangın kısa sürede evin her tarafını sardı.

4 İTFAİYE EKİBİ 
Durumu gören vatandaşlar durumu İtfaiye Ekipleri'ne bildirdi. Olay yerine gelen 4 itfaiye aracı yangına hızla müdahale etmeye başladı. 3 İtfaiye aracı evin giriş kısmında müdahale ederken, 1 itfaiye aracı ise arka kısımda söndürme çalışmalarına başladı.

KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI
Çalışmaların ardından yangın kısa süre içerisinde  kontrol altına alınındı.

CAN KAYBI OLMADI
6 Suriyelinin yaşadığı evde kimsenin yaralanmadığı bilgisine ulaşıldı.

KUŞLAR YANGINDAN ETKİLENMEDİ
İtfaiye Ekipleri'nin çalışmaları sırasında ev içerisinde bulunan muhabbet kuşları yangından etkilenmeden dışarıya çıkarıldı.

EV KÜLE DÖNDÜ
Meydana gelen yangın nedeni ile ev kullanılmaz hale geldi. Evin çatı kısmı tamamen tahribata uğrarken, içerideki eşyalar kullanılmaz hale geldi.

MAHALLELİ O ANLARI KAÇIRMADI
Meydana gelen yangın nedeni ile Mahmudiye Mahallesi sakinleri olay yerine akın etti. Bir çok vatandaş İtfaiye Ekiplerinin müdahalelerini seyrederken, bir taraftan da tedirgin bekleyişlerini sürdürdüler.