Bursa-Ankara karayolu üzeri (Mezit-3) Rüştiye mahallesi mevkiinde meydana gelen kaza da, lastik yüklü minibüs takla atarak yan döndü; bir kişi ölürken bir kişi de ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; Ankara´dan İnegöl istikametine seyir halinde olan sürücü 25 yaşındaki Süleyman Aslaner yönetimindeki 06 FL 2633 plakalı araç lastiği yüklü kapalı kasa minibüs Rüştiye mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetti.

CAN PAZARI

Kontrolden çıkan minibüs önce iki yolun arasındaki bariyerlere çarparak takla attı. Takla atan minibüs karayolunun ortasında yan durdu. Kaza sırasında minibüste can pazarı yaşandı.

Kaza sonucunda minibüste bulunan sürücü ile yanındaki 53 yaşındaki Hasan Hüseyin Öztürk ağır yaralandı.

KULAĞI KOPTU

Araç içerisinde sıkışan yaralılar için İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekipleri ve 112´ye haber verildi. Olay yerine gelen ekipler, yaralıları sıkıştıkları yerden çıkardılar. Ağır yaralı sürücü Süleyman Aslaner´in sağ kulağının olmadığını fark eden ekipler, kopan kulağı araç içerisinde arayarak kısa süre içerisinde buldular.

HAYATINI KAYBETTİ

Ağır yaralı iki kişi olay yerinde ilk müdahalenin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Hasan Hüseyin Öztürk, Acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TRAFİK KAPANDI

Kaza nedeniyle kısa süreli kapatılan trafik akışı, aracın kaldırılmasıyla İnegöl Jandarma Komutanlığı ve Bölge Trafik ekiplerince kontrollü olarak açıldı. Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

 
Editör: Süper Kanal TV