Genel Sağlık İş Sendikası İnegöl İlçe Temsilciliği tarafından “Kurtuluşa Giden Yol Kuvva-i Milliye” konulu sinevizyon gösterimi ve şiir dinletisi gerçekleştirerek Cumhuriyet Bayramı’nı kutladılar.
Geçtiğimiz Çarşamba akşamı saat 20.00’da Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen programa çok sayıda sağlık personeli ve vatandaş katılım gösterdi. 

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan program sinevizyon gösterimi ve beraberindeki anlatımlarla devam etti. Programda okunan şiirler duygu dolu anlar yaşattı.

ZOR GÜNLERİ KUVVA-İ MİLLİYE RUHUYLA AŞACAĞIZ
Programın ardından bir konuşma yapan Genel Sağlık İş Sendikası İnegöl Temsilciliği Basın Sözcüsü Erman Açıkgöz, “Bugün burada ülkemizin kuruluşunda kurtuluşuna giden yolda Kuvva-i Milliye’nin önemini anlatmaya çalıştık. Sendikamız sağlık çalışanları sendikası olmasına rağmen bizler aynı zamanda birer yurtseveriz. Ülkemizin zor günlerden geçtiği malumunuzdur. Bizler bu zor günlerin Kuvva-i Milliye ruhu ve Gazi Mustafa Kemal ışığıyla daha kolay aşılabileceğine inanıyoruz. O yüzden bu yıl Cumhuriyet Bayramımızı bu şekilde kutlama kararı aldık. Katılan ve coşkuyla bizi dinleyen misafirlerimize ve siz değerli basın mensuplarına çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Editör: Süper Kanal TV