Edinilen bilgilere göre yangın İnegöl'e bağlı Kurşunlu Mahallesi Eskişehir Caddesi N: 38'de meydana geldi. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen ve Lütfü Karaboğa isimli vatandaşa ait samanlıkta çıkan yangın bir an şiddetini arttırdı.

Alevlerin yükselmesi ile yangın bir anda samanlığın hemen bitişiğinde bulunan eve sıçradı. Olayı gören vatandaşlar evlerinden çıkarak yangın yerine geldi. Çok sayıda vatandaş, evlerinden çektikleri hortumlarla yangına müdahale etmeye başladı.

Bir yandan yangına müdahale eden Kurşunlu Mahallesi Eskişehir Caddesi sakinleri, bir yandan da İtfaiye Ekipleri'ne durumu bildirdi.
Olay yerine gelen İtfaiye Ekipleri, yangına 3 araç ile müdahale etti. İtfaiye Ekipleri'nin yangına müdahalesi sırasında çok sayıda vatandaş gönüllü itfaiye olarak İtfaiye Ekipleri'ne yardım etti.

Yaklaşık 45 dakika sonra yangın kontrol altına alınırken, Lütfü Karaboğa'ya ait evl ve samanlık tamamen küle döndü.

HAYVANLARI ÖNCEDEN ÇIKARMIŞ
Yanan ev ve samanlığın sahibi Lütfü Karaboğa, alevlerin seyrini yükseltmesinin ardından hayvanları yapının dışarıya çıkarması olası bir faciayı da önlemiş oldu.
MERAKLI GÖZLERDE VARDI
Yangının söndürülmesi için bir yandan bir çok vatandaş çaba gösterirken, diğer tarafta ise bir çok vatandaş meraklı gözlerle olanları izledi.
Editör: Süper Kanal TV