Alınan bilgilere göre kaza ortaköy yolunda meydana geldi. Ahmet K ve Muharrem T sabah ortaköy yolu üzerinde bulunan bir çiftlikte kurban aldılar. İki şahıs akşam saatlerinde aldıkları kurbanlığı almak için yaya olarak yol kenarında yürüdükleri sırada İnegöl'de ortaköy istikametine doğru seyir halinde olan Macit T'nin kullandığı 16 NAV 90 plakalı arac çarptı.Çarpmanın etkisiyle yere düşen iki şahıstan Ahmet K kazada ağır yaralanırken, yanında bulunan arkadaşı Muharrem T ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Yayalara çarpan otomobil ise metrelerce illerde ancak durabildi. Duran aracın peşinde koşan hafif yaralı Muharrem T araç sürücüsünü darp etti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şahısları ambulanslarla inegöl devlet hastanesine kaldırdı.

Darp edilen otomobil sürücüsü ise polis ekipleri tarafından farklı bir hastane götürüldü. Kazada ağır yaralanan Ahmet K'nın sağlık durumunun ciddiyeti koruduğu öğrenildi.  Ağır yaralıya burada yapılan müdahalenin ardından Bursa'da bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

Editör: Süper Kanal TV