İnegöl´de bir çok okul ve STK´lar tarafından Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen yardım desteklerine Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi´de duyarsız kalmadı. Okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler tarafından düzenlenen yardım kampanyası sona erdi.
Kampanyada toplanan gıda, giyim ve benzeri ürünler, Türkmenlere gönderilmek üzere İnegöl İHH yönetimine teslim edildi.

Okulda düzenlenen törende konuşan Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi Müdürü Müslim Serbest, “Bu gün çok hayırlı bir iş için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. İnegöl´de faaliyet gösteren, Türkiye ve Dünyada her zaman mazlumların yanında yer alan İnsan Hakları ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) ile birlikte okulumuzun Okul-Aile Birliği ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübünün 15 gün önce Suriye´deki  Bayırbucak Türkmenleri için başlattığı Yardım Kampanyası bugün sonuçlandı. Bu yardım kampanyasıyla Türkmen kardeşlerimize lojistik destek anlamında battaniye, giyim ve gıda yardımı toplandı. Bu kampanyada emeği geçen başta Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Danışman Öğretmenleri Metin Aydın ve Çağlar Yurttutmaz olmak üzere Okul-Aile Birliği üyelerimize, veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu yardımları Bayırbucak´taki ihtiyaç sahibi Türkmen kardeşlerimize ulaştırma noktasında bizlere yardımcı olacak İnegöl İnsan Hakları ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı´na (İHH) huzurunuzda teşekkür ediyorum.” Dedi.

İnegöl İHH Başkan Yardımcısı Yavuz Bayram ise, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında muhtacın yanında olan Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi yönetici ve öğrencilerine teşekkür etti.
Editör: Süper Kanal TV