Alınan bilgilere göre olay osmaniye mahallesi şeref sokak meydana geldi. 2 gündür en üst katta bulunan balkonda mahsur kalan kediyi gören çevredeki vatandaşlar söz konusu eve giderek konuyu ev sahibine bildirmek istedi. Ancak evde kimsenin olmadığı fark eden vatandaşlar itfaiye ve polise durumu bildirdi.Polis ekipleri söz konusu adrese gelerek itfaiye ekiplerini bekledi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri adrese merdivenli araçla geldi.

İtfaiye çalışanları kediyi kurtarmak için merdivenli aracın ayaklarını sabitledikten sonra itfaiyenin üzerin bulunan merdiveni bir türlü çalıştırmayı başaramadılar. Yapılan telefon görüşmeleri neticesinde ekip kediyi bırakıp önce kendi dertlerini çözmeye çalıştılar. Uzun uğraşlar sonucu bir türlü başarı sağlanamadı.

Bunun üzerine itfaiye ekiplerinin yardımına başka bir araçla gelen mesai arkadaşları yetişti. Gelen ekipte bir süre uğraştıktan sonra arızayı tespit edip sorunu çözdü. Sabitle için açılan ayaklar kapatılarak gelen ilk kurtarma ekibi olay yerinden ayrıldı.


  BİRİ GİTTİ DİĞERİ GELDİ!
  Gelen ikinci ekip merdivenli araçla söz konusu kediyi kurtarmak için gerekli önlemleri aldı. Merdivenli aracın tepesinde bulunan itfaiyenin sele içerisine bir itfaiye eri binerek kedinin yanına kadar yaklaştı. Ancak ürken kedi kendini bir anda aparmanın yanında bulunan ağacın üzerine attı. Kedi ağaçtan aşağı inmezken ekipler normalle döndü.