Kaymakam Şükrü Görücü yu kent konseyi başkanı Haydar Cerrah ve bir grup konsey üyesi karşıladı.
Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Haydar cerrah " Kaymakam bey kısa bir süre önce gelmiş rağmen kentle çok kısa bir süre içinde bütünleşti. Dinamik ve heyecanli tavrı beraberinde çalışanlar ida motive etmektedir. Bu zaman zarfında bütün köy ve mahalleleri ziyaret etmesi takdire şayandır.


Bu iadeyi ziyaretinden dolayı sayın kaymakamımıza konsey adına çok teşekkür ediyorum. Başarılı yönetimler için kurumlar arası koordinasyon çok önemlidir. Bu açıdan, Kaymakam bey ile güzel projelere imza atacağınıza inanıyorum. Bu nazik ziyaret için de kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum "dedi.


 Ziyarette Kaymakam Şükrü Korucu" gittigim her yerde halkla ve kurumlarla koordineli çalışmaya önem vermişimdir. Bu ziyareti de bu bağlamda değerlendirebiliriz. Bugün 8 tane farklı STK yı ziyaret edeceğim. İnegöl hızla büyüyen bir yer. Tabi ki sorunlarda ona göre. Özellikle trafik kurallarına uyma ve adi suçların minimize edilmesinde ciddi gayret sarfediyiruz. İyi bir ekibimiz var. Devlet kurallarla yönetilir, biz de bu kuralları uygulamada hassas davranıyoruz ve vatandaşlarımız dan da destek bekliyoruz "dedi.