Kasımefendi caddesinde bulunan bir doğu çınarı park halinde bulunan araçların üzerlerine devrildi. Can kaybının olmadığı olayda araçlarda maddi hasar meydana geldi. Olayı gören sürücüler hayatların şoklarını yaşadılar.
Kasımefendi caddesin de meydana gelen ve koruma altında olan yüzyıllık doğu çınarı  park halinde bulunan Vedat Alan'a ait 67 YD 349 plakalı özel otomobil, Mevlüt Gürlere ait 16 F 3244 plakalı ticari kamyonet, Aziz Açıkgöz 16 PG 102 plakalı jip ve Abdullah Bozana ait 16 MN 061 plakalı araçların üzerine düştü.

Facianın eşiğinden dönüldüğü feci olayda ortalık savaş alnına döndü. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken tek teselli her hangi bir can kaybının yaşanmaması oldu. 
 
Sabah işyerine gitmek için araçların başına gelen sürücüler hayatlarının şokunu yaşadılar. Bir çok araç devasa ağacın altında kaybolurken zarar ise oldukça büyük. Devrilen ağaç belediye ekipleri tarafından kesilerek kaldırıldı.  Öte yandan ağaç devrilmesi sonucu bazı evlerin çatısı ile işyerleride zarar gördü. Zarar ise yaklaşık 200 bin TL. Maddi zarar görenlerin zarlarının kimler tarafından karşılacağını belli değil. Vatandaşlar zararların karşılanması için mahkemeye başvuracakları öğrenildi.