Ağaç İşleri Sanayiinde meydana gelen 8 hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı. İtiraflar ve güvenlik kameraları sonucunda 2 kişi yakalandı. 7 kasayı açan hırsızlar, bütün hırsızlıklarından eli boş döndüler.
Edinilen bilgilere göre; 1.5 aylık süre içerisinde İnegöl Ağaç işlerinde faaliyet gösteren 8 mobilya firmasında kasa hırsızlığı yaşandı.

ARAÇTAN LEVYE VE TORNAVİDALAR ÇIKINCA

Emniyet ekipleri önceki gece, daha öncede hırsızlık olayındaki kullanılan bir aracı Ortaköy kavşağında durdurdu. Araçta yapılan aramalar sonucunda araç içerisinden levye, tornavida, maske, demir çubuk buldular. Bunun üzerine ekipler, olayı derinleştirerek tahkikata başladılar.

YAKALANMADAN BİR SAAT ÖNCE İŞYERİNE GİRMİŞLER

Aracın durdurulmasından bir saat önce Mobilya sanayiinde yaşanan hırsızlık olayı ihbarını alan emniyet ekipleri güvenlik görüntülerini incelediler. Güvenlik görüntülerini inceleyen ekipler, durdurulan araçtaki 20 yaşındaki C.S. ve 25 yaşındaki Z.K.´yı gözaltına aldılar.

İTİRAF ETTİLER

Güvenlik kamera görüntüleri ve itiraflar sonucunda İnegöl´deki son 1.5 aylık süre içerisinde yaşanan kasa hırsızlıkları olayları da çorap söküğü gibi çözüldü.

8 İŞYERİNE GİRMİŞLER

Gözaltına alınan 2 kişi, diğer 7 işyerindeki hırsızlık olaylarını da itiraf ettikleri bildirildi.

BARAJDAN PARA KASASI ÇIKARILDI

Tahkikatlar sonucunda emniyet ekipleri, çalınan kasaların peşine düştü. Çalınan kasanın biri Boğazköy barajından çıktı. Suyun derinliklerine gönderilen kasa, iş makinesi ile çıkarılırken, diğer kasa ise İnegöl´e bağlı Çeltikçi mahallesinde ortaya çıktı.

7 KASA DA BOŞ ÇIKTI

Hırsızlık olaylarında kasaları patlatan ve çalan şahıslar, kasalarda paranın veya herhangi bir çekin olmadığını görünce şoke oldular.

CEP TELEFONU VE SİLAH KAYIP

İşyerlerinden cep telefonu ve silahın çalındığı ortaya çıktı.

2 KİŞİ ADLİYEYE ÇIKARILDI

8 işyerindeki hırsızlık olayına karışan 20 yaşındaki C.S. ve 25 yaşındaki Z.K. emniyet ekiplerince adliyeye çıkarılırken, hırsızlık olayına karışan bir kişinin ise firar olduğu bildirildi.

SABIKALARI YOK

8 hırsızlık olayına karışan iki şahsın bu olayların dışında sabıkalarının olmadığı öğrenildi.

HIRSIZLAR TUTUKLANDI
Sabah saatlerinde adliye sevk edilen 2 hırsızlık zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi