İnegöl´de fanatik çift, gelinlik ve damatlık yerine nikah masasına tuttukları takımların formasını giyerek oturdu. Beşiktaşlı genç çift, kartal pozu vererek evlilik cüzdanını alırken, genç çiftin nikah şahitliğini ise Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı olan arkadaşları üstlendi. Üç büyük takımın taraftarını bir araya getiren nikahı ise fanatik Fenerbahçeli nikah memur kıydı. Nikah sonrası toplu fotoğrafta ise renklerin kardeşliği vardı.
İnegöl dün farklı bir nikaha şahitlik etti. Fanatik Beşiktaşlı Uğur Yenigül ve Fatma Kılıçaslan çifti, nikah törenlerine tuttukları takımın formasını giyerek geldi. İnegöl Belediyesi Nikah Dairesinde kıyılan nikahta formalı çifti görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Genç çiftin nikahını Fenerbahçeli olan nikah memuru Yunus Şentürk kıyarken, nikah şahitliğini ise arkadaşları, kendileri gibi Beşiktaş formalı Gökmen Ağbulak, Galatasaray formalı Fatih Aydın ve Fenerbahçe formalı Hüseyin Göğüş üstlendi.

/resimler/2016-2/4/2109229368820.jpg

SİYAH-BEYAZ FORMAYLA DÜNYAEVİNE

Nikah Memuru Yunus Şentürk´ün, “Hiçbir etki altında kalmadan evlenmeyi kabul ediyor musunuz?” sorusuna ´evet´ yanıtı veren gençler, dünya evine siyah-beyazlı formayla girdiler.

RENKLERİN KARDEŞLİĞİ

Aşık oldukları takımın forması ile nikah masasına oturarak bir ömür mutluluğa evet diyen gençler, gönülleri gibi hayatlarını da birleştirmenin mutluluğunu ise kartal işareti yaparak kutladılar. Nikah töreninin ardından evlilik cüzdanını alan Beşiktaş taraftarı genç çift, rakip takımın formalarını giyen nikah şahidi arkadaşları ile birlikte toplu fotoğrafta kartal pozu verirken, nikah salonundan alkışlar eşliğinde ayrıldılar.

UĞUR´UMLA BERABER BEŞİKTAŞ´TA BENİM UĞURUM OLDU

Nikah töreninin ardından konuşan gelin Fatma Kılıçaslan (Yenigül), “Üç yıl önce maç izlerken tanıştık. Aslında ben Fenerbahçeliydim ama Beşiktaş aşk oldu benim için. Aşkımla beraber takım aşkımda Beşiktaş oldu. Beşiktaş maçını izlerken tanıştığımız için uğurumuz olduğunu düşünerek sözümüz ve nişanımızı da Beşiktaş renkleri ve müzikleri ile süsledik. Bizim için bir uğur simgemiz oldu. Uğur´umla beraber Beşiktaş´ta benim uğurum oldu” dedi.

AŞKIM BEŞİKTAŞ SEVGİSİ İLE DAHA DA GÜÇLENDİ

Damat Uğur Yenigül ise, “Bildim bileli Beşiktaşlıyım. Üç sene önce bir kafede Beşiktaş maçını izlerken tanıştık. Sanırım Fenerbahçe ile oynuyordu. O yıldan bu yana birlikteliğimiz büyüdü ve mutlu sona geldi. Beşiktaş bizim uğurumuz oldu. Nişanımız ve sözümüzde Beşiktaş renkleri ve müzikleri ile oldu. Bizde birlikteliğimizi nikahla tamamlayalım dedik. Bu gün nikaha Beşiktaş formalarımızla geldik. Çok mutluyuz. Artık evliyiz ve Beşiktaşlıyız. Aşkım Beşiktaş sevgisi ile daha da güçlendi” dedi.