Selda Güneş 28 yaşında aileden genetik olarak gelen Kan Kanseri hastalığına 21 yıl önce  yakalandı. Aynı hastalıktan dolayı 2001 yılında abisini 2002 yılında ise annesi kaybetti. Kız kardeşi ise yapılan ilik naklinin ardından hayata tekrar tutundu. 1 Çocuk annesi Güneş  kendisine uygun iliği Almanda buldu. Nakil ve sonrası için şimdi hayırseverlerden gelecek olan desteklerle tekrar ayağa kalkacak.
Selda Güneş'i bu zor gününde hiç yalnız bırakmayan eşi Muzaffer Güneş hayırseverlere  seslenerek destek istedi. Güneş, benim eşim kan kanseri MLS hastası yaklaşık 1998 yılından  bu yana tanısı var. Kendisi hem Bursa'da hemde İzmir'de Ege üniversitesinde tedavi görüyor. Almanya'da kendisine uygun donör bulundu şimdi tarama sonuçlarını bekliyoruz. Aynı hastalıktan dolayı 2002 yılında annesini, 2001 yılında abisini kaybetti. Baldızımda aynı
şekildeydi o 5 yıl önce nakil oldu onunda ölüm riski vardı. Fakat Cenab-ı Allah onun yüzüne  güldü kurutuldu. Şimdi eşim için mücadele ediyoruz ama benim gücüm buna yetmiyor evimiz kira ben bir fabrikada çalışıyorum bir çocuğumuz var. Eşim için Valilik onuruyla bir kampanya başlattık. Ben hayırseverlerden Allah rızası için bizlere destek vermesini istiyorum. Bir çocuğumuz var eşimin yaşamasını istiyorum diye konuştu.
21 yıldır Kan kanseri hastalığıyla mücadele eden Selda Güneş ise biz 7 aydır bu yardım  kampanyasını başlattık Allah razı olsun bizlere bir nebzede olsa destek verdiler ama gereken desteği tam olarak görmedik. Dışarıdan bakıldığında insanlar sağlıklı görüyorlar  bende aynaya baktığımda öyle görüyorum ama aslında öyle değil. Normalda 45 yaş üstü  olanlarda bu hastalık görülüyor. Ama bizde küçüklükten beri var yaklaşık 4 yıldan beri
illerdi bu hastalık. Sürekli kan almaktan dolayı artık hayatım riske giriyor. Doktorum  bizlere ilik nakli önerdi buda bizlere bir umut oldu. Hayatım boyunca kan alarak bu şekilde  hayatımı sürdüremem. Şuana kadar 6 tane ilik bulundu ama onları dokuları uymadı bana şimdi  son şansımı değerlendirmek istiyorum bundan dolayı hayırseverlerden destek istiyorum. İlik  uyacak veya uymayacak diye birşey söylemiyorum ama bir şansım varken bunu değerlendirmek  istiyorum diye konuştu.
Kanserle mücadele destekleme ekibide Selda Güneş'i ziyaret ederek bir açıkla yaptılar.  Bu  kardeşimize destek olmak için geldik hep birlikte. Bu kardeşimizin tedavi süresine yüklü bir miktar paraya ihtiyaçları var. Valilik tarafından açılmış bir hesap var. Destek olursak güzel olur. 28 yaşındaki genç kadın yardım etmek isteyenler ziraat bankasında açılan TR85 0001 0000 6789  2323 4750 02 ıban hesabına bağış yapabilirler.

Editör: Süper Kanal TV