Geçmiş yıllarda da düzenlenen teravih programları kapsamında; ramazan ayı boyunca bu yıl 8 farklı camide Kuran-ı Kerim okuma yarışmasında dereceler elde etmiş hafızlar, İnegöllüler için Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirip teravih namazı kıldırdı. İnegöl Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerife özel etkinlikler kapsamında düzenlenen teravih programlarının finalini Cuma akşamı Kadir Gecesinde gerçekleştirdi.

2004 DÜNYA KURAN-I KERİM OKUMA 1’İNCİSİ
İlk teravih namazının kılındığı 5 Mayıs Pazar akşamı İshakpaşa Camisinde startı verilen teravih programları, 8 farklı gecede 8 farklı camide 8 farklı Kuran Bülbülünün katılımıyla gerçekleştirildi. Teravih programlarının finali de Cuma akşamı Kadir Gecesinde OSB Camisinde yapılan Kuran tilavetiyle yapıldı. Teravih programında 2004 yılı Kuran-ı Kerim okuma yarışması Dünya 1’ncisi Hafız Mustafa Kızılcaoğlu İnegöllülerle bir araya geldi.

Teravih programında, Hafız Mustafa Kızılcaoğlu Kuran-ı Kerim tilaveti ve seslendirdiği kasidelerle gönülleri mest etti. Teravih namazı sonrası ise vatandaşlara kandil gecelerinin vazgeçilmez geleneği olan helva ikramları yapıldı. İnegöl Belediyesi tarafından binlerce kişilik helva, namaz çıkışı cemaate ikram edildi.

Editör: Süper Kanal TV