Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necmi Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri İnegöl Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş'ı ziyaret ederek Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü operasyona ilişkin desteklerini dile getirdi.

Yapılan ziyaretle ilgili açıklama yapan CHP inegöl ilçe başkanı Necmi Demir Şunları söyledi.  
Bilindiği üzere ülkemizin birliği, bütünlüğü için Şanlı Ordumuz, 21 Ocak 2018 tarihi itibariyle Afrin'de terör unsurlarını bertaraf etmek üzere bir harekat başlatmaktadır. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak ,İnegöl Jandarma Komutanımız Jandarma Binbaşı Uğur BAŞ' ı ziyaret ederek, Mehmetçik’lerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istedik. 

Bizim bir tek isteğimiz var huzur ve barış. Herkesçe bilinmelidir ki; dosta güven düşmana korku salan bu mehmetçiklerimiz ülkemizi tehdit eden tüm Terör unsurlarını etkisiz hale getirecek ve bu operasyonu sağsalim bitirecektir. Buna inancımız tamdır. 

En büyük arzumuz da, Afrin'de yürütülen operasyonda Komutanlarımızın, Mehmetçik’lerimizin ayağına taş değmesin, burunları dahi kanamadan sağ salim ailelerine kavuşsunlar. Bir kez daha Komutanımızın nezdinde tüm askerlerimize muvafakiyetler diliyoruz. Bizler her zaman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile gurur duyduk. Son olarak Afrin operasyonun da Yaralanan askerlerimize acil şifalar, Şehit olan Askerlerimize Allah’dan rahmet , ailelerine , milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. 
Editör: Süper Kanal TV