Bursa il jandarma komutanlığı kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ekipleri ile inegöl ilçe jandarma komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa inegöl merkezde düzenledikleri uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Düzenlenen operasyona varis ve roket isimli köpeklerde katıldı. Gözaltına alınan 7 kişi'den biri jandarmadaki ifadesin ardından serbest kalırken 6 kişi ise adliye sevk edildi
Edinilen bilgilere göre inegöl cumhuriyet başsavcılığından alınan talimatlar doğrutusunda inegöl jandarma komutanlığı bölgesinde ve inegöl ilçe merkezinde 9 ayrı adrese Bursa il jandarma komutanlığı kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ekipleri ile inegöl ilçe jandarma komutanlığı ekipleri tarafından aynı anda operasyon düzenlendi.

Operasyon sonucunda 43 yaşındaki M.A 41 Yaşındaki N.Ç. 35 yaşındaki K.A 26 Yaşındaki Ş.A 26 Yaşındaki  U.K 27 Yaşındaki Y.K gözaltına alındı.  Gözaltına alınan Ş.A isimli şahsın diyarbakırdan esrar getirirken Eskişehirde esrar maddesiyle birlikte gözaaltına alındığı öğrenildi.

6 şüpheli şahsın evlerinde yapılan aramalara jandarma özel harekat birlikleri ve uyuşturucu arama köpekleri varis ve roket isimli köpekleride katıldı

operasyon kapsamında çok sayıda uyuşturucu maddeside ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 kişi jandarmadaki ifadelerin ardından adliye sevk edildi. Adliye sevk edilen 6 kişiden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

olayla ilgili soruşturma ise sürdürüyor

Editör: Süper Kanal TV