Belediye Başkanı Alper Taban, Kaymakam Eren Arslan ile birlikte Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182. Yılı nedeniyle İnegöl Jandarma Komutanı Ferruh Maden’i ziyaret etti.

Devlet arşivlerinde adına 1839’dan itibaren rastlanan ve 2016'da İçişleri Bakanlığına bağlanan Jandarma Teşkilatı, bu yıl kuruluşunun 182. Yılını kutluyor. 14 Haziran Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümü kapsamında, Belediye Başkanı Alper Taban ile Kaymakam Eren Arslan İnegöl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

İnegöl Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Maden’e yapılan ziyarette Jandarma’nın kuruluş gününe ilişkin konuşan Başkan Alper Taban, “Milletimizin huzuru için her koşulda fedakarca görev yapan Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 182. yıl dönümü nedeniyle Kaymakamımız ile birlikte İlçe Jandarma Komutanımız Ferruh Maden'i ziyaret ettik. Rabbim tüm kolluk kuvvetlerimizi her türlü tehlikeden esirgesin inşallah” dedi.

Kaymakam Eren Arslan ise “182 yıllık şanlı mazisiyle dosta güven düşmana korku salan Kanun Ordusu Jandarma Teşkilatımızın 182. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” dedi.