Alınan bilgilere göre; Önceki gün İnegöl şehir merkezinde  H.Ş isimli şahsa ait 16 AS 056 plakalı otomobili çalan şüpheliler, daha sonra hırsızlık için Çavuşköy Mahallesine gittiler. Mahalleye giderken yol üzerinde park halindeki A.K., isimli şahsa ait 16 KGH 37 plakalı aracı gözüne kestiren şüpheliler araçtan çeşitli malzemeler çalarak yollarına devam etti.
Çavuşköy Mahallesine gelen gözü dönmüş hırsızlar burada da E.B., isimli şahsın evine girdi. Hırsızları ev sahibinin fark etmesi üzerine şüpheliler çaldıkları malzemeleri bırakıp kaçtılar. İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.

Gelen ekipler aldıkları bilgiler doğrultusunda şüphelilerin Karagölet mahallesi istikametine doğru kaçtığını belirlemesi üzerine kaçan aracı takibe aldılar. Yaşanan kovalamaca sonucu hırsızlık şüphelilerin içerisinde bulunduğu araç terk edilmiş halde bulundu. Jandarma ekipleri çevrede yaptıkları araştırma neticesinde 23 yaşındaki  E.K., isimli şahsı saklandığı ağaç içerisinde kıskıvrak yakaladı.  Yakalanan şahıs ilk ifadesinde kendisiyle birlikte 28 yaşındaki T.K., ve 24 yaşındaki M.Ş.O., isimli şahısların da olduğunu söyledi.  Jandarma kimliklerini tespit ettikleri 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan Çavuşköy Mahallesi yolundaki park halindeki otomobilden çalınan malzemeler ise  sahibine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

Editör: Süper Kanal TV