İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, İTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları Müfide Karaduman ve Enerjin Baloğlu ile Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, 4. Kadın Girişimciler Şenliği’nde başlatılan kampanya kapsamında toplanan destekleri özel öğrencilerin eğitimlerine destek olmak maksadıyla kurum yetkililerine teslim ettiler.

Ziyaretlerden ilki Halk Eğitim Merkezi 23 Yaş Üstü Özel Eğitim Kursu’na gerçekleştirilirken ikinci ziyaret ise İnegöl Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu’na yapıldı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde özel çocuklarla bir araya gelen İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ve KGK üyeleri, çocuklarla sohbet ederek keyifli vakit geçirdiler.

TOPLUMA ENTEGRE OLMALARINI ÖNEMSİYORUZ

Ziyaretler esnasında konuşan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Özel çocuklarımızın iyi bir şekilde eğitim alarak topluma entegre olabilmeleri adına geçmişte olduğu gibi bugün de desteklerimizi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz Mayıs ayında 4’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz İnegöl Kadın Girişimciler Şenliğimiz kapsamında yine Kadın Girişimcilerimiz tarafından düzenlene kampanyada toplanan destekleri bugün İnegöl’ümüzde faaliyet gösteren Halk Eğitim Merkezi 23 Yaş Üstü Özel Eğitim Kursumuz ve İnegöl Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu’ndaki yetkililerimize takdim ettik. Buralarda eğitim gören özel çocuklarımıza bir nebze de olsa destek olmak maksadıyla gerçekleştirilen kampanyamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu destekleri ilerleyen zamanlarda da devam ettirmek istiyoruz” dedi.

DESTEKLER SÜRECEK

İTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları Müfide Karaduman ve Enerjin Baloğlu ise, “Özel çocuklarımız toplumumuzun çok önemli birer parçalarıdır. Onların sosyal hayata hazırlanmaları noktasında elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Bugün de kendileriyle bir araya gelerek düzenlenen kampanyadan elde edilen desteği sunuyoruz. Umarız eğitimlerinde ve hayatlarında biraz da olsa kendilerine yardımcı olmuş oluruz. İnegöl’deki kadın girişimcilerimizin destekleriyle yapılan bu güzel çalışmanın devam etmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandılar.