İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, İTSO Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ve İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, İnegöl’de faaliyet gösteren Esnaf Odaları Başkanlarını makamlarında ziyaret ettiler. İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, ziyaretler esnasında yapılan sohbetlerde Odaların sorunlarını dinleyerek çözümler noktasında ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.

İTSO BİZİM AĞABEYİMİZDİR

Ziyaretlerde konuşan Esnaf Odaları Başkanları, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nı ağabeyleri olarak gördüklerini belirterek, tüm sektörlerde İTSO’nun desteğini hissettiklerini ve bundan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

BİRİMİZİN SORUNU HEPİMİZİN SORUNUDUR

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, “İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak geçtiğimiz günlerde dernek ve odalarımızla birlikte ilk defa gerçekleştirdiğimiz ‘İnegöl İş Dünyası Platformu’ toplantısının akabinde ziyaretlerimize başladık. Bizler, İnegöl’e hizmet etmek için bir araya gelen kişi ve kuruluşlarız. İnegöl’de tüm sektörlere hizmet etmeye devam ediyoruz. Sosyal hayatta da iş dünyasında da birlikte olan insanlarız ama kurumların bu fotoğrafları vermesi, bu birlik ve beraberliği sosyal açıdan da insanlara yansıtması gerektiği düşüncesindeyiz. Misafirperverliklerinden dolayı Oda Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. İnegöl’de hangi Odanın ne derdi varsa bu bireysel değildir, hepimizin derdidir. Biz bu birlik ve beraberliği sürdürerek tüm sorunları tek vücut olarak aşmak düşüncesindeyiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Yavuz Uğurdağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yapılan ziyaretler esnasında Esnaf Odaları Başkanlarını, 27 Şubat Çarşamba günü İTSO binasında 2’ncisi gerçekleştirilecek olan İnegöl İş Dünyası Platformuna davet ettiler.