İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) önceki gün yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. Odanın Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş’ında hazır bulunduğu toplantıda; Yavuz Uğurdağ Yönetim Kurulu Başkanı, Kenan Kender Başkan Yardımcısı, Bahri Urgun sayman üye olurken, Ali Ezim, Bülent Boztepe, Halil Malkaç, Hatun Malgaralı, Hüseyin Özdemir, Metin Atış, Murat Aydın, Nedim İncebay’da yönetim kurlu üyesi olarak görev aldılar.

PROJELERİMİZ SIRASIYLA HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Toplantı sonrasında açıklama yapan Yavuz Uğurdağ, oda üyelerinin oyları ile seçilen İTSO meclis üyelerinin kendilerine önemli bir sorumluluk yüklediğini söyledi. Başkan Uğurdağ, İnegöl’ün 3 tane organize sanayi bölgesi ve Islah süreci devam eden bir sanayi bölgesi ile önemli bir üretim merkezi olduğuna da vurgu yaptı.

Tekstil, mobilya, orman ürünleri, makine, gıda sektörleri başta olmak üzere birçok alanda yapılan üretimin iç piyasanın yanı sıra ihraç edildiğine dikkat çelek Yavuz Uğurdağ, ilçenin dış ticaret hacminin 1 milyar doların üzerinde olduğunu ifade etti.  İnegöl’ün yıllardır dış ticaret fazlası vererek Türkiye’ye örnek olduğunu belirten Uğurdağ, “Ülkemizin güçlü sanayi tesislerine ev sahipliği yapıyoruz. Turizm ve ticarette de başarılı bir ilçeyiz. İTSO Yönetim Kurlu olarak, tüccar ve sanayicilerimize daha iyi hizmet vermek için hazırladığımız projeleri tek tek hayata geçireceğiz ve müteşebbislerimizin önünü açarak ilçemizdeki üretim ve istihdamın artması, ticaretin büyüyüp gelişmesi için var gücümüz ile çalışacağız” diye konuştu.
Editör: Süper Kanal TV