İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), İstanbul'da 14-18 Ekim tarihleri arasında eşzamanlı yapılacak iki fuar için ücretsiz tur düzenledi. 15 Ekim'de gerçekleştirilecek günübirlik fuar turuna katılmak isteyen üyelerin 12 Ekim günü mesai saati bitimine kadar odaya başvurması gerekiyor.

İTSO Başkanı Metin Anıl, Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar ve El Aletleri Fuarı ile Uluslararası Mobilya, Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı'nın (İNTERMOB 2017) 14 - 18 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacağını söyledi. Başkan Anıl, düzenleyecekleri organizasyon ile üyelerini İstanbul TÜYAP Fuar ücretsiz götüreceklerini söyledi.

Her iki fuarında da sektörel bazda İnegöl'ü yakından ilgilendirdiğini ifade eden Metin Anıl, “Mobilya üretiminde liderliğe soyunan İnegöl’deki mobilyacılarımızın, sektörel gelişmeleri çok yakından takip etmesi gerekiyor. Mobilyacılarımız; İç ve dış pazardaki rekabet koşulları, sektörün geldiği nokta ve yeni pazar alanlarını bu tür fuarlarda daha iyi analiz edilebiliyor. Bu fuar, ağaç işleme makineleri ve teknolojilerine yatırım yapacak olan firmalarımızı açısından çok önemli. Üyelerimizin düzenleyeceğimiz organizasyonu değerlendireceklerini umuyorum”dedi.

Editör: Süper Kanal TV