İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Devlet Malzeme Ofisi'ne (DMO) ürün satmak üyelerinin yapması gerekenlerin anlatılacağı tanıtım toplantısı düzenliyor. Odanın Konferans Salonu'nda 11 Ocak 2017 tarihinde (Çarşamba) saat 09.45'te başlayacak ve 2 saat sürecek toplantıda, DMO'nun ana statüsünde yer alan ürün gruplarında DMO katalog sistemine girme koşulları ve bu sistemin sağladığı avantajlar DMO uzmanlarınca İTSO üyelerine anlatılacak.

 İTSO Başkanı Metin Anıl, DMO'nun kamu kurum ve kuruluşlarının, ihtiyacı olan her türlü malzemeyi Devletin merkezi satın alma ve tedarik örgütü sıfatıyla karşıladığını söyledi. Kurumun geçen yılbaşlarında Türkiye'deki KOBİ İşletmelerini desteklemek için yerlilik oranlarını arttırdığına dikkat çeken Başkan Metin Anıl, "DMO kamu kurumlarının malzeme ihtiyaçlarını karşılamak için; stok, katalog ve müteferrik (çeşitli) alım yöntemleriyle satın alma yapıyor. Kurum bir süredir, yerli tedarikçilerini arttırmak için ülke çapında tanıtım toplantıları yapmaya başladı. Bu toplantılarda, DMO'ya tedarikçi olmak isteyen firmalara izleyecekleri yöntemler ayrıntılı olarak anlatılıyor" dedi.
 DMO'nun çok farklı alanlarda malzeme satın aldığını söyleyen İTSO Başkanı Metin Anıl, kuruma tedarikçi olmak isteyen üyelerini düzenlenecek tanıtım toplantısına katılmaları çağrısında bulundu.