İnegöl´de ev yangınına zamanında müdahale ederek kurtarmak için seri hareket eden İnegöl İtfaiye aracı kontrolden çıkarak yan yattı; 3 itfaiye eri yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; Mesudiye mahallesi Hekim sokaktaki ev yangını ihbarını alan İnegöl İtfaiye ekipleri yangın mahalline en kısa sürede yetişmek için çaba sarf ettiler. Yangın yerine seyir halinde olan sürücü Erdoğan B. yönetimindeki su dolu itfaiye aracı Bursa-Ankara Karayolu Avarlar kavşağından yan yola geçtiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan İtfaiye aracı bir anda yan yattı.

3 İTFAİYE ERİ YARALANDI

Yan yatan araçta bulunan sürücü ile iki itfaiye eri yaralandı. Yaralanan İtfaiye aracı sürücüsü Erdoğan B. ile itfaiye erleri Süleyman C. Ve Ayhan Y. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındılar. Yaralı İtfaiye erlerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

VİNÇ VE FORKLİFTLE KURTARILDI

Yan yatan içerisindeki su ile birlikte ağırlığı 15 tonu bulan İtfaiye aracının düzeltilmesi için yoğun çaba sarf edildi. Olay yerine gelen Vinç yardımı ile kaldırılmak istenen itfaiye aracı bir türlü düzelmeyince duruma Mobilya fabrikasında kullanılan forklift el alttı. Yan yatan İtfaiye aracı forklift ve Vinç ile düzeltildi. Kaza sonucunda itfaiye aracında maddi hasar meydana geldi.

İnegöl İtfaiye Müdürü Adnan Aydın ise Acil servise giderek hafif yaralanan İtfaiye erlerine geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra, kaza yerinde incelemelerde bulundu.

Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Editör: Süper Kanal TV