İnegöl Belediyesi’nin 2018 yılı Kasım ayında iş arayan vatandaşlar ve işverenleri buluşturabilmek adına kurduğu İstihdam Merkezi, üretim merkezi İnegöl’ün istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda bir yandan iş arayan vatandaşları havuzunda toplayıp bir yandan da eleman arayan firmalarla iletişimini sürdürerek doğru işe doğru kişiyi yönlendirme görevi üstlenen İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezi, 50 bayan personel alımı yapılacak yeni bir iş duyurusu paylaştı.

ARANAN ŞARTLAR VE ÇALIŞMA ŞARTLARI

İstihdam Merkezinden yapılan açıklamada, kablo üretimi yapılan Murat Ticaret’te çalışmak üzere 50 bayan personel alımı yapılacağı duyuruldu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İstihdam Merkezimizle işbirliği yapan Murat Ticaret firması, kablo üretim tesisi için işçi alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda 18-40 yaş arası 50 bayan personel alımı yapılacak. Çalışanların çocukları için kreş imkanı sağlanan firmada, çalışma saatleri ise 08.00-18.00 olacak.”

BAŞVURULAR SANİ KONUKOĞLU KONFERANS SALONUNDA ALINACAK

“Alım için başvurmak isteyenlerin 26 Şubat 2021 Cuma günü 14.00-16.00 saatleri arasında Sani Konukoğlu Konferans Salonunda yapılacak başvuru kabulüne katılması gerekmektedir. Başvuru kabulünde İstihdam Merkezimiz temsilcileri ile Murat Ticaret firma temsilcileri yer alacaktır. Yapılacak alımla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 153 hatları üzerinden ve 0 224 715 10 10 Nolu telefondan İnegöl Belediyesi İstihdam Merkezine ulaşabilirler.”