Küçük Sanayi Ağaç İşleri Sitesi 13. Sokak üzerinde bir kişi iş yerine giderken silahlı saldırıya uğradı. Saldırı şahıs yaralanmazken olayı gerçekleştiren şahıs ve şahıslar kayıplara karıştı. Silahlı saldırıda sokak üzerinde çok sayıda boş kovan bulundu. 
Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Küçük Sanayi Ağaç İşleri Sitesi 13. Sokak üzerinde meydana geldi. Sabah işyerine yaya olarak giden İbrahim Ö'ye arkasında gelen bir otomobilde ateş edildi. 

Silah sesleri üzerine kendisini bir duvarın arkasında atan şahıs saldırıyı yara almadan atlattı. Olay gerçekleştiren şahıs veya şahıslar geldikleri araçla hızla olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler saldırın olduğu yerde incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri ise saldırının olduğu sokak üzerinde boş kovanları numarlandırarak tek tek fotoğraflandırdı. 

Saldıryan uğrayan İbrahim Ö ise ekipler tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Asayiş ekipleri olayı gerçekleştiren şahıs veya şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Olayla ilgili soruşturma ise sürdürüyor.
Editör: Süper Kanal TV