Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Nilüfer Karaoke Yarışması´nda ön eleme heyecanı başladı. Ön elemeleri geçen yarışmacılar 8 Ocak´ta Can Bonomo´nun da katılacağı gecede ödüllerine kavuşacak. Ön elemeleri geçen İnegöl Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 1 öğrencisi finale kaldı.
Yarışmanın elemelerine İnegöl Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Asli Mamedova ve Fırat Karakaya ile Ahmet Yasin Turgut katıldı. Elemeleri geçen Ahmet Yasin Turgut finale adını yazdırdı.

Nilüfer Belediyesi, genç yeteneklerin hünerlerini sergiledikleri renkli bir organizasyona daha imza attı. Bu yıl ikincisi düzenlenen Nilüfer Karaoke Yarışması´nda genç yetenekler ön eleme heyecanı yaşadı. BAOB Oditoryum´da başlayan ve 26 Aralık Cumartesi günü de devam edecek olan ön elemelerde 46 okuldan yaklaşık 100 yarışmacı yer alıyor. Elemelerin ilk gününde sevilen eserleri başarıyla seslendiren gençlere en büyük desteği arkadaşları verdi. Elemelerde organizasyona katılan okulların idarecilerine de günün anısına plaket verilerek teşekkür edildi.  Kız solist, erkek solist ve grup olmak üzere üç kategoride değerlendirilecek performanslarda  ön elemeleri geçenler 8 Ocak´ta BAOB Oditoryum´da düzenlenecek  finalde dereceye girmek için yarışacak.  Ödüller, 8 Ocak günü Can Bonomo´nun vereceği konserin ardından sahiplerini bulacak.
Editör: Süper Kanal TV