İnegölspor kendi evinde ankaragücüspor'u ağırladı. Maç öncesi iki taraftar arasında kavga çıktı. Çıkan kavga sonrası bir inegölspor taraftarı yaralandı. Yaralanan taraftar ambulansla inegöl devlet hastanesi kaldırıldı. Taraftarın durumun ciddi olduğu öğrenildi.

Maç'ın başlamasıyal tansiyon protokol tribünlerine yansıdı. İnegölspor taraflarına  Ankaragücülü taraftarlar küfür etmeye başladı. Buna tepki gösteren inegölspor taraflarına Ankaragücü yönetimi karşılık verince protokol tribünü bir anda karıştı. İnegölspor taraftarları, Ankaragücü yönetimi ile inegölspor yönetimi arasında gergin anlar yaşandı. Yaşanan bu olaylara statta bulunan çevik kuvvet ekipleri müdahale ederek gerginliği sona erdirdi. 

İlk yarıda kötü bir futbol ortaya koyan inegölspor rakibi karşısında zor onlar yaşadı. Maçta ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstün taraf misafir ekip Ankaragücüspor oldu. 

Maçın ikinci yarsının ortalarında oyuna giren ömürcan yıldırımlı inegölsporu ipten alan isim oldu. Ömürcanın golüyle  bordo beyazlı takım sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Ömürcanın golün ardından inegölspor'lu Recep Yılmaz'ın Ankaragücü kulübesine yönelik yaptığı hareket birkez daha tansiyonun yükselmesine neden oldu. Araya giren diğer oyuncular ile inegölspor yönetimi olayları yatıştırmaya çalıştı. Maçın ardından inegölspor cephesinde sevinç Ankaragücü'de ise hüzün hakimdi. 
Editör: Süper Kanal TV