Türkiye´ye mal olmuş sesler ve sanatçılar yetiştiren İnegöl´de bir genç katıldığı O Ses Türkiye´de jüri üyelerinin sesiyle etkiledi. O Ses Türkiye´nin 30 Kasım Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Keremcem Takım, ´Bir Derdim Var´ şarkısını seslendirdi. İnegöl´den katılan yarışmaya katılan Keremcem Takım, sesini beğenerek kendisine dönen Ebru Gündeş, Murat Boz ve Hadise arasından Hadise´yi seçerek takımına dahil oldu.

SÜPERKANALTV'YE KONUŞTU

İlk yarışmamın ardından İnegöl´e dönen İnegöllü Yarışmacı genç Televizyonumuza  konuştu. Gazetemiz muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Keremcem Takım, samimi itiraflarda bulundu.

Elemelerin ardından sahne başarısıyla yarışmaya katılmaya hak kazanan Keremcem Takım, İngilizce parçasını da İnegöllüler için söyledi.

CANIM SIKILDI ELEMELERE KATILMAKTAN VAZGEÇTİM

O Ses Türkiye´ye giden yolu anlatan Keremcem Takım, “Arkadaşlarımız çok istediler. Bende en sonunda katılmaya karar verdim. Bursa´ya O Ses Türkiye elemelerine gittik. Çok fazla sıra vardı. Canım sıkıldı, katılmaktan vaz geçtim. Olmayacak, seneye katılım diye düşündüm.” Dedi.

O SES TÜRKİYE´YE KATILMAK BENİM BİR HAYALİMDİ

Ondan sonra sosyal medya hesaplarımdan benim yaptığım bir etiket vardı. Bunu O Ses Türkiye ekibi görmüş. Bana mail attılar. Bende Mail´e cevap verdim. Beni davet ettiler. O gün İstanbul´a gittik. Katıldık. Yaklaşık 3-4 bin videonun arasından 15-20 kişiyi seçmişler. Orada Tarık hocamız bir daha eleme yaptı. İlk 3´e girdim. Ondan sonra geçtiğimiz günlerde jüri karşısına çıkıp parçamı seslendirdim. Hayatımda yaşadığım en büyük heyecandı. O an orada yere yığılabilirdim. Çok garip bir duyguydu. Kendimde şaşırdım nasıl düzgünce titremeden söyledim diye. O Ses Türkiye´ye katılmak benim bir hayalimdi. 3 jüri üyesi döndü. Çok mutlu oldum.” Diye konuştu.

İNGİLİZCE PARÇALARI SEVİYORUM

İngilizce parça söylemeyi sevdiğini ifade eden Takım, yarışmada da söylemeyi istediğini belirtti.

O ZAMAN HİÇ ŞARKI SÖYLEMİYORDUM

Müziği sevmeye nasıl başladığının sorulması üzerine Takım, “İlk okul sonlarına doğru gitar çalarak başladım. O zaman hiç şarkı söylemiyordum. Daha sonrasında gitar çalmayı öğrenince şarkı söylemeye başladım. Ondan sonra Bursa´daki koleje eğitim için gidiyordum. Orada hocam beni eğitti. Kendimi geliştirdim. Gitarın ardından birkaç enstrüman daha çalmaya başladım. Piyano, bas gitar, bateri… Bu şekilde hayatım geçti.” Şeklinde konuştu.

CANLI MÜZİĞE KARŞIYIM

Canlı müzik programlarına katılmadığını aktaran Takım, kafe gibi yerlerde canlı müzik programlarına karşı olduğunu söyledi.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜM

Programın ardından çevresinden oldukça yoğun ilgi gördüğünü belirten Takım, “Çevremden gördüğüm ilgi benim tahmin ettiğimden daha büyüktü. Buda beni çok mutlu etti. İnegöllülerin bana ilgi göstermesi çok mutlu etti. Yarışmada da katıldığım yeri İnegöl olarak ifade ettim. Bursa´da diyebilirdim, ama ben İnegöllüyüm. 3 hafta sonra 2. Elemeler başlayacakmış.” İfadelerini kullandı.

İNEGÖLLÜLERDEN DESTEK BEKLİYORUM

Yarışma da İnegöllülerden destek beklediğini ifade eden Takım, “Seven sevmeyen herkesten destek bekliyorum. İnegöllü olmaktan da mutluyum. Nereye gitsem İnegöllüyüm diyorum” ifadelerini kullandı.

PROGRAM AYRINTILARI

O Ses Türkiye 30 Kasım çekimlerinde, İnegöl´den yarışmaya katılan Keremcem Takım, ´Bir Derdim Var´ parçası ile son anda jüri üyelerini etkilemeyi başardı. Son anda jüri üyeleri Ebru Gündeş, Murat Boz ve Hadise´yi döndüren genç kısa süreli şok yaşadı.
,

Ebru Gündeş, “Nasıl bu kadar hakimiyet. Şarkıyı alıp öyle bir kavradın ki, tabi ki mor ve ötesi beklentisi olmazdı ama hakikaten muhteşemdi. Oldukça etkili bir performanstı. Kimse dönmesin diye sona bıraktım. Bana gelmen lazım.” Dedi.

Murat Boz ise, “Bana gelmen lazım” dedi.

YAKIŞIKLISIN, KARİZMATİKSİN

Hadise ise, “Yakışıklısın, karizmatiksin. Çok yakışıyorsun sahneye. Gerçekten çok beğendim. Farklı bir havan var. Bu havan seçtiğin şarkıya yakışmış. Böyle bir yarışmacıyla çalışmaktan mutluluk duyarım.” Dedi.

HADİSEYİ SEÇTİ

Seçim öncesi açıklama yapan Keremcem Takım ise, “Gökhan ağabeyinde dönmesini çok isterdim. Biraz beni üzdü. Bir sebebi var. Hepinizi çok seviyorum. Hadise hanımı seçiyorum. Sebebi yabancı şarkı söylemek istediğim için… Hadise´yi seçtim.” Dedi.

Editör: Süper Kanal TV