Bursa İnegöl Oylat Çiftlik S.S. Oylat Boğazı Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Doğal Meyve suyu üretimi ile ilgili çalışmaları çerçevesinde Bursa Muradiye Su Firmasından meyve suyu şişesi aldı.

Meyve suyu şişesi alım çalışmaları ile ilgili Bursa Muradiye Su Firması Genel Müdürü Doğan Kaçar ile Fabrika merkezinde görüşme yapan İnegöl Kırsal Hilmiye Mahallesindeki İnegöl Oylat Çiftlik S.S. Oylat Boğazı Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Nurcan Yılmaz,”6 köyün kadınlarının üye olduğu Tarımsal Kalkınma Kooperatifi olarak yüzde yüz Doğal Meyve suyu üretimi ve bu meyve sularının hijyenik ortamda şişelenmesi için çalışma başlattık. Bursa’mızın ve Bursa Büyükşehir Belediyemizin güzide markası olan Muradiye Su Firması Genel Müdürü Doğan Kaçar Bey, kooperatifimizin ürettiği Doğal Meyve Sularının şişelenmesi için ihtiyacımız olan şişelerin temini konusunda gerekli desteği verdiği için kendisine üyelerim ve kooperatifimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

İnegöl Oylat Çiftlik S.S. Oylat Boğazı Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin çalışmalarını takdirle karşıladığını söyleyen Bursa Muradiye Su Firması Genel Müdürü Doğan Kaçar,”Kadınlarımızın üretime katılması ve ülke ekonomisine katkıda bulanması çok güzel, Dolayısıyla yöremizde faaliyet gösteren Oylat Boğazı Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin ürettiği Doğal Meyve suyunun vatandaşa sağlıklı ve hijyenik bir ortamda ulaşması için gerekli şişe temininde bizde firma olarak destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.