Türkiye´de araç üretiminde önemli yere sahip Renault firmasının ürettiği yeni Talısman modelinin İnegöl Koçaslanlar firmasında tanıtımı yapıldı. Krom detaylarla vurgulanan dinamik profili, etkileyici ön yüz ve benzersiz LED ışık imzası ile Renault Talısman lansmana katılanları gözlerini kamaştırdı.

Cumartesi günü saat 13.00´de Koçaslanlar İnegöl Plaza´da gerçekleştirilen lansmana Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Garnizon komutan vekili Binbaşı Uğur Baş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ve davetliler katıldı.

Müzik eşliğindeki Kokteylin ardından lansmanın açılış konuşmasını yapan Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, “Hayatın akışını dönüşüm belirler. Başarılı kurumlar ancak kaliteli yaşamın gerekliliklerine ulaşmış, mutlu ve hep daha iyiyi arayan bireyler tarafından oluşturulabilir. Türkiye´de değişen, gelişen otomotiv sektörünün yapısına uygun hizmet vermeye hedefleyen Koçaslanlar sektörde maliyetleri düşüren zamanın etkin kullanılmasını sağlayan, hizmet kalitesini artıran, otomobil ve ticari araç sayısını karşılayacak ürünleri satış ve satış sonrası hizmetlerin sağlanmasını misyon edinmiştir. Bu gün itibariye Koçaslanlar ailesi olarak ülkemizin 8 ilinde 20 ayrı noktasında 26 dünya markasıyla bayilini yapmakta olup, müşteri ihtiyaçlarına göre hareket ederek faaliyet gösteren Koçaslanlar, öğrenen, gelişen ve değişime adapte olan daima rekabetçi yanını muhafaza eden ticari ilişkide bulunduğu tüm kuruluşların çalışmaktan mutluluk duyduğu bir şirket olarak belirlemiştir. Temel amacımız olan kara yolunda hareket eden tüm araçlarla siz değerli dostlarımıza ulaşıyoruz.” Dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “İstiklal Marşının kabulünün yıl dönümü nedeniyle lansman saygı duruşu ve İstiklal marşıyla başladı. Yeni bir ürün tanıtımı yapılıyor. Makam aracı gibi bir model olmuş. Herkese tavsiye ediyoruz. Avrupa´nın orta doğunun krizi konuştuğu bir ortamda hamd olsun ülkemizdeki sıkıntılara rağmen yeni atılımlar var. Durmadan Türk insanı çalışıyor. Fuarlara katılıyoruz, ihracatlar yapıyoruz. Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

Kaymakam Ali Akça´da, “Bu gün İstiklal marşının kabulünün yıl dönümü. Biz erkekler olarak otomobillere meraklıyızdır. Ben zaman zaman internette araçları incelerim. İncelediğim araçlardan biri de Talısman. Kaliteli bir araba olduğunu zannediyorum. İnşallah sahiplerine keyifli ve kazasız sürüş imkanı sağlar. Tanıtımın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Renault Talısman marka aracın üstündeki örtüyü kaldırarak aracın tanıtımını yaptılar. Protokol üyeleri araçla test sürüşü de yaptılar.

 

Editör: Süper Kanal TV