Gerçekleştirilen buluşmaya, Fazilet ve Saadet Partisi Bursa eski Milletvekili Dr.Ahmet SÜNNETÇİOĞLU, Refah Partisi Eski İlçe Başkanı, Fazilet Partisi Kurulu İlçe Başkanı ve Saadet Partisi İl Genel Meclis Eski Üyesi Mehmet KAYGUSUZ, Refah ve Fazilet Partisi dönemi yönetim kurulu üyesi Burhanettin GÖZET, Refah Partisi Belediye Meclis üyesi ve Saadet Partisi Kurucu İlçe Başkanı İdris KÖROĞLU, Refah Partisi Belediye Meclis Üyesi, Fazilet ve Saadet Partisi Yönetim Kurulu üyesi Recep SOLAK, Fazilet ve Saadet Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Önder BALCI ve Ali YALANIZ, Refah, Fazilet ve Saadet Partisi Belediye Meclis eski Üyesi Cemalettin SALİH, Refah Partisi Belediye Meclis Eski Üyesi Osman Nuri DEMİRCAN ve Refah Partisi Belediye eski Meclis Üyesi Mustafa ÇAKMAK katıldı.

MARKAMIZ: MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ

Genel istişare ve sohbet havasında geçen buluşmada konuşan Hasan EROĞLU, geleceğe yönelik atacakları adımlarda geçmişten aldıkları tecrübeyi önemsediklerini belirterek: “Kıymetli büyüklerimiz, malumunuz üzere yerel seçimler münasebetiyle bir yola çıktık. Bugün bu masada “Milli Görüş Belediyeciliği” markasını oluşturan, o dönemlerde yaptıkları özverili çalışmaları ile bu davaya katkı sunan kıymetli büyüklerim var. Bugün biz de bu marka değeri İnegöl Belediyesi yönetiminde göstermek, halkımızın huzur ve refahı için çalışmak arzusundayız. Bizler bir zorlukla karşılaştığımızda, daha önceden o zorluğun üstesinden gelmiş kişilerle istişare etmeyi, onların fikirlerini almayı önemsiyoruz. Bu sebeple sizlerin birikimi, tecrübesi ve bilgisi benim için çok önemlidir.“ dedi.

94 RUHU SİZİN YAŞADIĞINIZ VE YAŞATTIĞINIZ BİR OLGUDUR.

Gündemdeki 94 ruhuna atıfta bulanan Eroğlu “Evet, bugün siyasette bir 94 ruhu özlemi var. Bu şunun göstergesi de demek ki bizler geçmişte doğru işlere imza atmışız. Ancak 94 ruhu sadece arzu etme ile, çağrılma ile gelmiyor. Sizler o bahsedilen ruhu yaşayan ve yaşatan kadrolarda çalışmış abilerimizsiniz. Bizlerin de o aynı ruhla çalışması için her konuda bizlere yine öncülük etmenizi bekliyorum. Bu sebeple gerek seçim sürecinde gerekse seçimlerden sonra halkımız teveccüh göstererek bizlere görevi verdikten sonra sizlerin birikimine ve istişaresine her zaman ihtiyaç duyacağım.” dedi.

Hasan Eroğlu’nun konuşmasından sonra sohbet havasında gerçekleşen buluşmada ayrı ayrı söz alan katılımcılar Hasan EROĞLU’nun belediye başkan adayı olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek kendi dönemlerindeki çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Yapılan programa ayrıca Belediye Meclis Üyesi Adaylarından Ahmet Zeki ŞEN, Ahmet CEYHAN, Emre SALİH ve Metin ÇAMLIDERE ve İlçe Başkanlık Divanı üyesi Bahri URGUN da katıldı.