Akü, motorlu taşıtların çalışmasını sağlayan en önemli parçalardan biridir. Akü bitince yolun ortasında kalmak, toplantınızın olduğu bir günün sabahı garajdan çıkamamak, acil yetişmeniz gereken bir yere varamamak gibi son derece can sıkıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Böyle anları yaşamamak için İnegöl de bulunan oto aksesuar firması sürücüler için çözüm yolu buldu.
Araç sürücüleri için sürekli çözüm yolları geliştirdiklerini ifade eden Koray Oto Aksesuar firma sorumlusu Nuri Abi son teknoloji yeni cihazın özelliklerini anlattı.
"BIG BOOSTER 12V 8000Amp Ultrasafe Lityum-Ion Akü Takviye + Powerbank + Led Lamba Tüm 12Volt akülü araçlarda 800Ah anlık başlangıç ile başka bir otomobile gerek duymadan motoru çalıştırır, 5000cc’ye kadar benzinli motorları ve 3000cc’ye kadar dizel motorları takviye eder, Telefon ve laptop şarjı sağlar. Otomobil, Motosiklet, ATV, Tekne, Traktör, Karavan ve daha birçok aracın motoru rahatlıkla çalıştırır. " ifadelerini kullandı.
Metal sanayinde hizmet veren Oto Aksesuar firmamız ile tüm araçlar için çözüm noktası olmaya çalıştıklarını aktaran Abi, her zaman yeniliklerle karşınızda olmaya devam edeceğiz diye konuştu.
Editör: Süper Kanal TV