Alınan bilgilere göre olay Mahmudiye Mahallesi 8. sokak'ta faaliyet gösteren bir mobilya atölyesinde meydana geldi. İşyeri sahibi Cahit Yüce, dün sabah saatlerinde iş yeri önündeki masanın ve mobilya malzemelerinin yerinde olmadığını gördü. Bunun üzerine Güvenlik kamerasında  kayıtları izleyen Yüce, hırsızlık olayının yaşandığı fark etti. Bunun üzerine durumu polis ekiplerine haber verdi.

Pazar günü yaşanan hırsızlık olayın ardından Polis ekipleri de güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkararak şahısın yakalanaması için çalışma başlattı.

sabah saatlerinde atölyeyi açmak için gelen Cahit Yüce, yine bazı malzemelerin olmadığı fark etti.Tekrar işyerinde bulunan kamera kayıtlarını inceledi. İşyeri sahibi Yüce, aynı hırsızın akşam saatlerinde yeniden gelip ve ürünleri kamyonete yükleyerek götürdüğünü gördüğünü görünce şok oldu. 

Olayla ilgili konuşan işyeri sahibi Cahit Yüce, işyerimizde güvenlik kamerası var ama yazı yazmadığımızdan dolayı şahsın kamera olmadığını sanıyor. Pazar günü vatandaşın biri sabah saat 10:20 geçe bizim işyerinin önünde geçerek bir kaç parça mal alıp götürüyor. Biz daha bu tür olaylar olduğunda kışı yakmak amacı götürüldüğünü düşünüp göz yumuyorduk. Aynı şahıs yine akşam saatlerinde gelip izinsiz bir şekilde malzemeleri götürdüğünü fark ettik. Bu işi ticarette dökmüş bizde güvenlik kamera görüntüleri polislere teslim ettik ve şahıstan şikayetci olacağız. Başka kimsenin mallarını almaması için bizim yapacak birşeyimiz yok artık diye konuştu.

Editör: Süper Kanal TV