Hükümete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ı desteklemek için İnegöl halkı meydanlarda demokrasi nöbetine devam ederken, esnaflarda araçları ile demokrasi konvoylarını sürdürüyor.

Kamyonlar, Traktörler ve iş makineleri konvoyunun ardından İnegöl içi toplu taşıma hizmeti yapan araçlar demokrasi konvoyu ile renkli görüntüler oluşturdular.

İNULAŞ A.Ş.´ye bağlı 108 toplu taşıma aracı Alanyurt Salı pazarından başlayıp, Alanyurt yolu, Ahmet Akyollu caddesi, Atatürk Bulvarı, Park caddeleri üzerinde klaksiyon çalarak darbe girişime tepki gösterip, Hükümetin destekçisi olduklarını gösterdiler.

İnegöl´ün caddelerinde uzun kuyruklar oluşturan toplu taşıma araçlarını göre ilçe halkı alkışlarla destek verdiler.

İNULAŞ Başkanı İbrahim Bayram, ülkenin bölünmez bütünlüğünü 15 Temmuz akşamı yapılmak istenen darbeye karşı dik duruş gösteren Türk milletinin ve hükümetin yanında olmak, darbe girişimine tepki göstermek için demokrasi konvoyu düzenlediklerini belirterek, “Alanyurt pazaryerinin önünden başlayıp Fatih cami önünde sonlandırdığımız 108 aracımızla demokrasi konvoyumuzu gerçekleştirdik. Biz her zaman devletimizin ve miiletimizin yanındayız. Hiçbir güç bizim ülkemize zarar veremez. Bunu da 15 Temmuz akşamı bütün dünya görmüştür. Türk milletini asla kimse bölemez.” Dedi.

Yapılan konvoyun ardından otobüsler seferlerine devam etti.

Editör: Süper Kanal TV