Bursa İnegöl ilçesinde meydana gelen kaza da minibüs ile çarpışan özel otomobil, üç parçaya ayrıldı; biri ağır 3 kişi yaralandı. Şiddetli çarpışma ile 3 parçaya ayrılan Şahin marka aracın ön kısmı ile arka kısmı arasında 30 metre fark olurken, ayrıca özel otomobilin kapıları ve vites kolu etrafa sıçradı.

JANDARMA VE SAĞLIK EKİPLERİ TARLADA YARALI ARADI

Kazanın ardından parçalara ayrılan kaza yerine sevk edilen Jandarma, Polis ve 112 Acil servis ekipleri tarlalarda yaralı aradılar.

Edinilen bilgilere göre; İnegöl´e bağlı Çeltikçi mahallesinden İnegöl merkeze seyir halinde olan sürücü 25 yaşındaki Umut Sever yönetimindeki 16 KM 363 plakalı özel otomobil, İnegöl merkezden Çeltikçi istikametine seyir halinde olan sürücü 44 yaşındaki Haluk Başak yönetimindeki 16 JZR 99 plakalı ticari minibüsle kafa kafaya çarpıştı.

3 PARÇAYA AYRILDI; YARALILAR TARLALARA UÇTU

Şiddetli çarpışma sonucunda özel otomobil üçe bölünerek tarlaya savruldu. Parçalara ayrılan özel otomobilde sürücü Umut Sever ile yanında bulunan 27 yaşındaki Hülya Kılıç ve Minibüs şoförü Haluk Başak yaralandı.

Çarpışmanın etkisi ile parçalara ayrılan özel otomobildeki yaralı iki gençte yoldan geçen sürücüler tarafından tarlada bulundular.

Biri ağır 3 yaralı kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındılar.

PARÇALAR TOPLANDI

Kazanın ardından özel otomobilin ön motor kısmı, arka kısmı, kapıları ve vites kolu tek tek toplanarak çekiciyle yoldan kaldırıldı.

Kaza ile alakalı soruşturma sürüyor.

Editör: Süper Kanal TV