İNGAZ kavşağında meydana gelen kaza da toplu taşıma aracı ile 112 Acil Servis Ambulansı çarpıştı, kaza da can pazarı yaşandı. Devrilen ambulansta bulunan sağlık görevlisi, hasta ve hasta yakınları yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; 80 yaşındaki hasta Hayriye O´yu alarak İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürmek üzere yola çıkan sürücü Mehmet İ. yönetimindeki 16 KDH 10 plakalı 112 Acil Servis Ambulansı İngaz kavşağından Mimarsinan caddesine geçtiği sırada, İtfaiye kavşağından gelip şehir merkezine giden sürücü Nizamettin G. yönetimindeki toplu taşıma aracı ile çarpıştı. Çarpışma ile birlikte kontrolden çıkan içerisindeki hasta ve hemşirenin yanı sıra hasta yakınlarının da olduğu bildirilen ambulans yan yattı.

CAN PAZARI YAŞANDI

Yan yatan ambulansın arka kabininde bulunan 80 yaşındaki hasta Hayriye Orhan ile Hemşire Melike A. bulundukları yerde sıkıştılar. Ambulans şoförü ve yanında bulunan hasta yakınları Erol O. ve Sabiye O. Yaralandılar.

MESLEKTAŞLARI YARDIM ETTİ

Yan yatan ambulansın arka kabininde sıkışan hemşire ile yaşlı hastanın imdadına diğer 112 Acil Servis ambulanslarında görevli sağlık ekipleri yetişti. Sıkışan hemşire ve hasta sağlık çalışanlarının yardımı ile kurtarıldılar.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Kurtarılan yaralı hemşire ambulansa konulurken uzun süre kazanın şokunu atlatamayarak gözyaşlarına boğuldu.

5 YARALI

Kaza sonucunda yaralanan 5 kişi ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındılar.

OTOBÜSTE YARALANAN OLMADI

Toplu taşıma aracında bulunan sürücü ve yolcular kazayı şans eseri yara almadan atlattılar.

AMBULANS KURTARILDI

Emniyet ekiplerinin kaza yerinde güvenlik önlem almasının ardından yan yatan ambulans çekici yardımı çekildi.

Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Editör: Süper Kanal TV