İnegöl Şavşatlılar derneği tarafından Saadet Partisi ilçe teşkilatına hayırlı olsun ziyareti yapıldı. Her iki tarafında yoğun katılım gösterdiği ziyarette konuşan İnegöl Şavşatlılar Derneği Başkanı Durmuş Aydın, yöresel bir dernek olarak, iyi günde kötü günde İnegöl’de yaşayan hemşerilerinin yanında olmak için kurulduklarını ancak zaman içerisinde yapılan çalışmalarla derneğin büyüdüğünü ve bugün Şavşatlı olsun veya olmasın İnegöl’de ki bir çok kişiye yardım eden bir kuruluş haline geldiklerini söyledi. Bugün 1000’in üzerinde üyeye sahip derneklerinde, İnegöl’den ve farklı bölgelerden de üyelerinin bulunduğunu ve bunun da kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Durmuş Aydın, “İnşallah kısa sürede kendimize ait bir dernek binasını yapmak için kolları sıvadık, çalışmalarımıza başladık” dedi.

Başta Ramazan ayı olmak üzere, yıl içerisinde Şavşatlı olsun veya olmasın bir kesime kumanya ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs başta olmak üzere çeşitli yardımlar yaptıklarını belirten başkanAydın, “Biz İnegöl’ü bir bütün olarak ele alıyoruz, bu gözle bakıyoruz ve İnegöl’de yaşayan bütün kesimlerle birlikte İnegöl’ün güzelliklerini paylaşmak istiyoruz. Eğer bir bütün halinde hareket edebilirsek İnegöl’ün tadına doyum olmaz” dedi.

Derneklerinde Saadet Partisine gönül veren bir çok arkadaşın olduğunu ve aynı zamanda Saadet Partisinde de görev yapan bir çok arkadaşın derneklerine üye olduğunu belirten DurmuşAydın, “Derneğimizde bir çok siyasi görüşten arkadaşımız var. Ancak bizler hiçbir siyasi ayrım yapmadan hizmet etmeye çalışıyoruz. Saadet partisi de bu memlekette her alanda adam yetiştiren ve ülkeye güzel hizmetler yapan bir okul gibidir” diyerek bu durumdan çok mutlu olduklarını belirttiDurmuş Aydın, sıcak karşılamadan ve misafirperverlikten dolayı Saadet Partisine teşekkür ederek yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Hasan Eroğlu ise, ziyaretlerinden dolayı Şavşatlılar derneğine teşekkür ederken, “Ne zaman Şavşatlılar Derneğine ziyarete gitsek çok sıcak bir karşılamaya şahit oluyoruz. Şavşatlılar Derneği sosyal sorumluluk görevini yerine getiren başarılı derneklerimizden birisidir. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ederim. Kültürel derneklerin genelde kendi kabuklarına çekildiklerini görüyorum. Toplumdaki kaynaşmanın artması için kültürel derneklerin buna öncülük yapması gerektiğini düşünüyorum” dediği konuşmasında, Saadet Partisi İlçe teşkilatı olarak kongre öncesinde olduğu gibi kongre sonrasında da teşkilatımızın bütün kademeleri ile, 1969’da başlayan MilliGörüş hareketinin çalışmalarını Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Hakka dayalı Yeni Bir Dünya idealini gerçekleştirmek için canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi. 


Editör: Süper Kanal TV