SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü “Ey Milli Görüşçüler ! Sabretmesini bilelim, çünkü vaktinden önce çiçek açmaz. Bir çiçekle bahar olmaz ancak her bahar bir çiçekle başlar. Şunu da unutmayım ki; insanı yaşatmalıyız ki devlet yaşasın. Ey Milli Görüşçüler, Öfkemizin ve nefsimizin bir olup aklımızı yenmesine müsaade etmemeliyiz. Onun için  Daima sabırlı, sebatlı ve irademize sahip olmalıyız.  Dünya, gözlerimizin gördüğü gibi değildir. Bütün bilinmeyenler, feth edilmeyenler, görünmeyenler, ancak bizler faziletli ve ahlaklı olursak gün ışığına çıkacaktır. Ey Milli Görüşçüler ! Şunu bilelim ki Bereket BÜYÜKLERLE beraberdir. İman varsa İmkan vardır. İnancımızı asla kaybetmemeliyiz. İnancımızı kaybedersek, yeşilken    çöllere döneriz. İnançlı isek nice sahraları,     cennete çeviririz. Bizler Saadet Partililier olarak ve Milli Görüşçüler olarak Rahmetli  Hocamız ne yaptı ise aynısını yapacağız. Ve  ne yapacaksak  ALLAH RIZASI için yapacağız. 

Araştırmacı ve Gazeteci Yazar Nurettin Şirin, “Bu gece burada toplanmamıza vesile olan kişi, insanlık tarihinin başlangıcından bugüne devam eden hak ile batılın mücadelesinde, canıyla ve malıyla hakkın safından mücadele etmiş asrın mücahididir. Merhum Erbakan hocamızı sadece bir siyasetçi ve lider olarak göremeyiz. Erbakan hocamız, sıratı müstakim üzerine yaşayan ve mücadele eden hakkın safında yer alan bir Allah dostudur. Onun için Erbakan hocayı anlatırken normal bir insanmış gibi bahsedemeyiz. İslam ümmeti yaşadığımız son yüz yılın başlarında Osmanlının yıkılmasıyla birlikte en zor günleriyle karşı karşıya kalmıştı. Tarihin en barbar ve acımasız zulümlerini yaşayan Müslümanlar, bu gelişmelerle birlikte Siyonist emperyalistlerin işgaline maruz kalmıştır.

Zulüm ile geçen yıllarda sütçü imamlar ve nene hatunlar gibi birçok inançlı vatan evladı hakkın mücadelesini vermişti. Yıl 1969 ‘a geldiğinde, Türkiye’den Siyonist küresel emperyalizme bir haykırış oldu. Bağımsız Milletvekili olarak girdiği Mecliste, ‘bana ne Amerika’dan’ diyen, dünyaya Siyonizm’i anlatarak Siyonistlerin bütün planlarını deşifre eden bir adam çıktı. Necmettin Erbakan… İşte bunun için Erbakan’dan normal bir insanmış gibi bahsedemeyiz.


Editör: Süper Kanal TV