Bu kapsam da son olarak akhisar mahallesi esnafları ve vatandaşları ile buluşan millet vekili adayı fikret bayram destek taleplerini iletti.

Her fırsatta birlik ve beraberlik mesajları veren Bayram vatandaşların tek tek ellerini sıkarak yaklaşan ramazan bayramını tebrik etti.

Yapılan ziyaretlerin ardından toki de bir açıklama yapan İnegöllü Millet vekili adayı Fikret Bayram şunları söyledi; "Bu akşam akhisar mahallemizde esnaflarla ve arkadaşlarımızla bir araya geldik. Herkese saygı ve sevgi selamlarımı iletiyorum. Bir hususu hatırlatarak konuşmama başlamak istiyorum. Bazen bize soruyorlar, neden a partisi ile değilde b partisi ile yolunuza devam ettiniz diye. Bir kere daha hatırlatmak fayda var. Bizim ilk yola çıkışımız Ak partiyle bir birlektelik olabilirmi şeklinde olmuştu. Ancak özellikle şu an cumhur ittifakı içerisinde yer alan Mhp' nin bir başka partiyle logosunun yer almasına razı olmadığı yaklaşımı ile bizlerin kendi logomuzla seçime giremeyeceğimiz anlaşılınca hiç bir zaman milli görüş hareketinin temsil edilmediği bir seçim olamayacağı için kendimize yeni yollar aramıştık. Şu anda da o yollarda devam ediyoruz.

Eskiden partiler darbe dönemlerinde kapatılırdı. Şimdi ise seçim dönemlerinde kapatılır oldu. Hemen hemen her seçim döneminde bir parti genel başkanının insiyatifi ile kendi hayatını sona erdiriyor. Sonrasında da seçimlerde hatta şöylede dualar olduğunu biliyoruz. Cumhurbaşkanının insiyatifine bıraktık o cömertliğiyle karşımıza çıkartıcak diyorlar ama bir milletvekili bile seçilemiyecek yerden yola devam ederek kendilerine güvenmiş kitleyi ne yazık ki hiç düşünmeden bir hareket içine giriyorlar. Biz bunu yapamayız. Biz bu halkın içinden çıkmış insanlarız. Bu yüzden yolumuza kendi çizgimizle devam edeceğiz."dedi.

Editör: Süper Kanal TV