Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı Kadın kolları başkanı Havva Şen programın açılış konuşmasını yaparak; "İman etmedikçe cennete gidemezsiniz, birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsiniz" Diyen bir peygamberin ümmeti olarak bu bilinçle hareket eden insanlariz. Karşımizdaki kişinin rengi ırkı,statikosu, maddi imkanlar ne olursa olsun Allah'in (C.C) yarattğı olarak severiz, sayarz, adil davranırız. İnsanlarin doğuştan kazandiğ bazı haklar vardır. Bunlar:Yaşama hakkı,  inanma hakkı, aklını, neslini ve malını koruma hakkıdır. Bunlar en temel insan haklarıdir. Riayet edilmemesi durumunda zulümler ortaya çikar. Bu temel değerleri korumak en önemli vazifemizdir.Birlikte yaşamanın sırrı birbirimizin hakkına riayetten geçer.

Farklilıklarımız ayrışma değil kaynaşma sebebi olmalidir.Ötekileştiren ve kutuplaştıran değil, birleştiren ve paylaştıran olmalıyiz. Birbirimize kardesçe ve adaletle muamele etmeliyiz.Huzurun ve güvenin kaynaği budur. Bugün burada görüşümüz ne olursa olsun oturup keyifle çayımizı içmeliyiz. Buna inandiğimız için baharı bir vesile kılıp sizinle buluşmak istedik.Güzelliğin paylaştıkça çoğaldiğina inanıyoruz ve güzelliklerin çoğalmasinı istiyoruz. 

Davetimize icabet ederek yapmış olduğunuz katkıdan dolayı şahsım ve teşkilatım adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayaklariniza ve yüreğinize sağlik tekrar hos geldiniz şerefler verdiniz." ifadelerini kullandı.