İnegöllülerin hizmetine giren Özdilek Alışveriş Merkezinin 15. yaş günü kesilen dev pasta ile müşterilerle birlikte büyük bir sevinçle kutlandı.
İnegöl Özdilek AVM´de 15. yaş günü nedeniyle pastane bölümünde hazırlanan 6 metre uzunluğunda, yaklaşık 300 kilogram ağırlığındaki  5 bin kişilik Yaş Günü Pastası, görenleri hayrete düşürdü. 15. yaş günü etkinliği ve alışveriş için Özdilek Alışveriş Merkezine gelen vatandaşlar, oldukça yoğunluk oluştururken, kesilen pastanın ikramı sırasında da tatlı bir izdiham yaşandı.
Özdilek AVM İşletme Müdürü Halil İbrahim Demircan, gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı müşterilere teşekkür etti. İşletme Müdürü Demircan, “Alışverişi tek çatı altında toplama düşüncesi ile bir ilk olan Özdilek İnegöl Alışveriş Merkezi, uygun fiyat-kaliteli ürün ilkesi ve hizmet kalitesiyle tüketicilerin beğenisini kazanmakta ve sorunsuz alışverişi, koşulsuz müşteri memnuniyeti ile müşterilerine yaşatmaktadır. Bugün 15. yıla özel 5 bin kişilik pasta hazırlanarak müşterilere ikram edildi. Özdilek alışveriş merkezlerinde tekstil, gıda ve gıda dışı reyonlarından oluşan 70 bini aşkın ürün çeşidi ile en ünlü markalar, en kaliteli hizmet ile müşterilerimizin beğenisine sunuluyor. Kış sezonu geldiğinden ayakkabı ve botlarda, çocuklarımız için de oyuncaklarda kampanya yaptık. Nice 15 seneleri İnegöl halkı ile kutlamak nasip olur inşallah” dedi.
Editör: Süper Kanal TV