Alınan bilgilere göre yangın Hikmet Şahin Kültür Park içerisinde bulunan lunaparkta meydana geldi. Henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle iş yerinde dumanlar yükselmeye başladı. Dumanları göre vatandaş durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Ekipler gelene kadar alevler işyerinin büyük bir bölümüne yanıldı.

İTFAİYE YETERSİZ KALDI

İhbar üzerine olay yerine tek ekip olarak gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede yetersiz kaldı. Bunun üzerine yangın yerine 1 tanker 2 itfaiye ekibi daha gönderildi. Gelen ekipler uzun uğraşlar sonucu yangını kontrol altına aldı.

YAŞLI ADAM ALEVLERİN ARASINDA KALDI

Yangın çıktığı zaman içerde olan 88 yaşındaki  İsmal Ş ise dışarıya çıkmadı. Söndürme çalışmalarının ardından ekipler tarafından yaşlı adamın cansız bedenine ulaşıldı.

ÖLÜM HABERİ İŞLETME SAHİPLERİNİ YASA BOĞDU

Yangın yerinde bulunan işletme sahipleri ise yaşlı adamı uzun süre çevrede aradılar ancak ismail Ş ulaşamadı. Söndürme çalışmalarının ardından yaşlı adamının alevler arasında kalarak öldüğünü öğrenen işletme sahipleri gözyaşlarına hakim olamadı. Hayatını kaybeden İsmil Ş. yapılan incelemenin ardından cansız bedeni inegöl devlet hastanesi morguna kaldırılaracak.

Olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor
Editör: Süper Kanal TV