İnegöl'de yaklaşık 2,5 yıldır görev yapan İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü mesleğine son noktayı koydu. Antalya’da Kaymakam Adaylığıyla başladığı göreve sırasıyla önce Isparta Yalvaç Kaymakam Vekilliği, Hatay Samandağ Kaymakam Vekilliği, Ordu Gölköy Kaymakamlığı,Şırnak Uludere Kaymakamlığı, Edirne Havsa Kaymakamlığı, Mardin Kızıltepe Kaymakamlığı, Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamlığı, Uşak Eşme Kaymakamlığı, Çanakkale Çan Kaymakamlığı, Konya Selçuklu Kaymakamlığı, İstanbul Şile Kaymakamlığı, Denizli Merkezefendi Kaymakamlığın ardından 31 Ağustos 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle İnegöl İlçesine Kaymakam olarak atandı. İnegöl'de 2,5 yıldır görev yapan Görücü emekli olmaya karar verdi. Cuma günü İlçeden ayrılarak Memleketi Alanya'ya yerleşecek olan Şükrü Görücü veda ziyaretlerini sürdürüyor. Süpertv'yi ziyaret eden İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücüyü, Televizyonumuzun Sorumlu Müdürü Seyfettin Aras tarafından kapıda karşılandı.

Yaklaşık yarım süren veda ziyaretin ardından Görücü şunları söyledi. İnegöl'de 2,5 yıldır görev yapıyordum artık mesleğime son noktayı koydum. Nasip olursa Cuma Günü ilişkimi keseceğim ve Memleketim Alanya'ya yerleşeceğim. Burada görev yaptığım için gerçekten çok mutluyum herkese Allah razı olsun. Bu kapsamda sizlere ve diğer basın organlarını ziyaret edip vedalaşıyorum ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum sizlere bundan sonra ki yayın hayatınızda başarılar diliyorum. İlçe halkından haklarını helal etmelerini bizden yana helal olsun diye konuştu.

Süpertv Sorumlu Müdürü Seyfettin Aras ise bu nazik ziyaretlerinden dolayı İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü'ye teşekkür ederek bundan sonra ki hayatında başarılar diledi. 

Editör: Süper Kanal TV